De nieuwste musthave haartrend voor brunettes: cherry bombré

Haartrends schieten als paddestoelen uit de grond. Echter zijn ze vaak makkelijker toepasbaar voor blondines dan voor brunettes. Maar dit keer zeer zeker niet. Ben jij een beeldige brunette maar wil je je coupe iets gedurfder maar toch nog classy? Cherry bombré is calling

Cherry bombré is ontwikkeld door celebrity colorist Beth Minardi. Het bevat rode tonen in een diepe donker bruine kleur om energie en dimensie toe te voegen. Als je je altijd nog afvroeg hoe je bruine lokken iets spannender kan maken is dit je antwoord. Cherry bombré is namelijk je oplossing. Dit keer mogen de kleurverschillen namelijk wél duidelijker zichtbaar zijn.

Geschikt voor de olijfkleurige en de porseleinen huid

De cherry bombré past ontzettend goed bij vrouwen met een olijfkleurige en porseleinen huid. De kleur voegt namelijk warmte toe in het gezicht die bij beide ondertonen van de huid flatterend zijn. Heb je een rode ondertoon qua huid? Dan kan je deze trend nog steeds ontzettend goed hebben mits je een goed kapper hebt. Het is belangrijk dat er dan wat koelere tinten worden toegevoegd aan de cherry bombré. Anders loop je het gevaar dat het rode in je huid wordt versterkt en je écht op een kers lijkt.

Celebrity colorist Beth Minardi adviseert alle liefhebbers van deze trend om hun kapper te vragen naar rijke, koele, koperachtige rode tinten. Dit zorgt namelijk voor een natuurlijk ‘rood’ effect wat niet ver wijkt van een natuurlijke haarkleur.

Wij selecteerden de mooiste variaties van deze haartrend waar wij nu al verliefd op zijn:

Reageer op artikel:
De nieuwste musthave haartrend voor brunettes: cherry bombré
Sluiten