Dé nieuwste trend op het gebied van haar: Bronde

Bronde, de nieuwste trend in de haar wereld. Ben jij (nog) niet helemaal bekent met deze trend? Don't worry, wij vertellen je alles.

Ben je stiekem jaloers op blonde dames, maar wil je als trotste brunette niet gelijk platina gaan a lá Kim Kardashian? Dan is de bronde trend echt wat voor jou. En wij vertellen je precies wat je moet weten over de bronde trend.

Maar eerst…
Wat is bronde precies? Heel simpel; bronde is een mix van bruin en blond haar. Het haar wordt geverfd met de balayage techniek. De focus wordt niet gelegd op de wortels of de punten, maar juist op het middelste gedeelte van het haar. Onder andere Jessica Alba, Kloé Kardashian en Ashley Greene zijn al groot fan van de bronde trend.

Haarstylist, Jason Backe, ambassadeur van L’Oréal Professionnel, vertelt precies alle ins en outs over de bronde trend. Backe: ‘Bij bronde wordt het haar soms donkerder als basis gemaakt. Een blondine die de bronde trend wilt, kan donkere lowlights nemen voor meer dimensie.’

Kijk goed naar:

Het is ook belangrijk om te kijken naar de kleur van je ogen en huid. ‘Heb je groene of bruine ogen? Dan kunnen het beste gouden tonen in het haar worden aangebracht. Heb je blauwe ogen? Dan kunnen er beter koele tonen aangebracht worden voor het gewenste effect’ zegt Backe.

Gaat het nu kriebelen en wil je ook bronde haar? Houd dan wel rekening met de volgende twee punten: je zult regelmatiger bij je kapper te vinden zijn. Ook is het kiezen van goede verzorgingsproducten een must.

Take care

De bronde trend vraagt om onderhoud. Het is verstandig om vooraf goed met je kapper een paar dingen door te nemen. Hoe vaak je haar bijgewerkt moet worden, welke producten je het beste kunt gebruiken en welke kleuren het beste bij jou haar passen.

Zo weet je zeker dat jij de bronde trend helemaal gaat rocken.

Reageer op artikel:
Dé nieuwste trend op het gebied van haar: Bronde
Sluiten