Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 23 jun 2017

YES! De Parade begint weer vandaag

Theater, dans en muziek staat vanaf vandaag centraal tijdens een nieuwe editie van de Parade. Maar er is natuurlijk ook gedacht aan lekker eten en drinken. De Parade is een fantastisch festival dat je vanaf nu de gehele zomer kunt bezoeken.

Theater en muziek

Dit is weer eens wat anders dan je gebruikelijke dance festival. Op de Parade spelen zestig dans-, theater-, mime- en muziekvoorstellingen in heel veel verschillende theatertenten. Een groot deel van de voorstellingen is speciaal gemaakt voor dit festival en zijn alleen te zien op de Parade.

Naast alle verschillende voorstellingen die er elke dag te zien zijn is het gewoon heerlijk om over het terrein te slenteren. Er is van alles te zien en te doen. Je kunt naar een voorstelling van zo’n gemiddeld dertig minuten of gewoon op een terrasje gaan zitten met lekker eten en een wijntje. Net of je je op een circus terrein bevindt, maar dan nóg leuker.

De hele zomer lang

De Parade start vandaag in het Museumpark in Rotterdam en is daar te bezoeken t/m 2 juli. Dan zal het festival zich verplaatsen naar het Westbroekpark in Den Haag van 7 juli t/m 16 juli. Als derde is het Moreelsepark in Utrecht aan de beurt van 21 juli t/m 6 augustus, waarna de Parade traditiegetrouw afsluit in het Martin Luther Kingpark in Amsterdam van 11 augustus t/m 27 augustus.

Een toegangskaartje scoor je hier voor een schamele €7,50.

Mis deze ook niet: Bitterbalfan? Dan kun je naar het bitterbalfestival in Amsterdam

Reageer op artikel:
YES! De Parade begint weer vandaag
Sluiten