Yasmine Esser
Yasmine Esser Love 13 sep 2018

De pijnlijke waarheid: Als hij jou écht leuk vindt, zal hij nooit ‘te druk’ zijn

'Misschien is hij gewoon heel erg druk?' Er is altijd wel een vriendin die dat oppert als je crush een tijdje niet heeft gereageerd op jouw berichtjes. En het excuus was ook al in jouw hoofd te binnen geschoten. Maar de waarheid is: als je écht leuk vond, leuk-leuk, dan had hij wel tijd gevonden.

Het is misschien wel één van de ergste dingen als je aan het daten bent. Als je crush ineens verdwijnt. Hij ghost je. Van de ene op de andere dag laat hij niets meer van zich horen. Of zijn berichtjes worden steeds minder enthousiast, tot hij op een gegeven moment van de aardbodem is verdwenen.

Als hij uiteindelijk weer opduikt – omdat jij hem maar berichtjes blijft sturen of hij oké is, wat er aan de hand is en of hij nog leeft – komt hij met het argument dat hij ‘gewoon druk was’. Om daarna weer nauwelijks iets van zich te laten horen.

Onduidelijk is duidelijk

Mannen lijken soms zo onduidelijk. Waarom laten ze dagen niets van zich horen om dan ineens weer een lief berichtje te sturen? Je maakt jezelf gek in je hoofd. Hij zal wel gewoon druk zijn, toch? Want dat is wat hij zegt als je er naar vraagt. Dat hij het druk had.

Maar als het hierom gaat, is de mannelijke communicatie ook juist weer duidelijk. Het is bloed irritant, maar wel duidelijk. Want als hij niet happig is, dan vindt hij je niet leuk ‘op die manier’.

Als je echt om iemand geeft, dan doe je wel moeite

Iedereen is druk, druk, druk. En het zal ook wel dat hij veel te doen heeft in het leven, maar als je iemand echt leuk vindt, dan maak je tijd in je leven. Want je wílt tijd maken. Als je gek bent op iemand dan is die persoon prioriteit in je leven.

Het is zuur en het kan gruwelijk veel pijn doen om te beseffen dat hij misschien niet hetzelfde voelt en wil als jij. Maar daardoor weet je ook dat je beter voor iemand kunt gaan die jou alle aandacht geeft die je verdient. Want voor minder mag je het nooit doen.

Vond je dit artikel leuk? Dan wil je dit misschien ook lezen:
Eindelijk antwoord: Kan een bad guy ooit veranderen en een good guy worden?badguyveranderen-770x462

Reageer op artikel:
De pijnlijke waarheid: Als hij jou écht leuk vindt, zal hij nooit ‘te druk’ zijn
Sluiten