Redactie
Redactie Life 24 dec 2020

Doe de quiz en kom erachter welke oud en nieuw snack jij eigenlijk bent

De champagne ontkurken om 00:00 uur, vuurwerk kijken en je wangen volstoppen met lekker eten. Dat moet een oud en nieuw feestje zijn. Hoog tijd om even te stoppen waar je mee bezig bent, want we hebben een belangrijke vraag. Welke oud en nieuw snack ben jij eigenlijk?

Het is bijna tijd om afscheid te nemen van 2019 en vol positieve energie 2020 in te gaan. Maar dat doe je natuurlijk niet zonder jezelf eerst een gezellig feestje te gunnen. Daar wordt uiteraard lekker gegeten. Welke snack jou op het lijf geschreven is ontdek je met onze quiz.

Welke oud en nieuw snack ben jij?

Want ben jij nu een oliebol type? Een roombroodje? Of toch een appelbol of loeihete kroket? Meid, er is maar één manier om erachter te komen. Beantwoord de zorgvuldige samengestelde vragen en je komt achter het antwoord van deze belangrijke levensvraag.

Stuggles oud en nieuw

Met Oud en Nieuw heb je altijd een beetje een haat-liefde verhouding. Voor een feestje ben je natuurlijk wel te porren, maar met oudejaarsavond is alles anders. Je doet er alles aan om een spectaculaire avond te hebben, maar hebt tegelijk altijd het idee dat het ergens anders leuker is. Zucht, deze struggles herkennen we allemaal.

De leukste feestjes worden georganiseerd op de laatste dag van het jaar. Daarom willen we graag helemaal uit pakken deze avond, maar dat gaat niet zonder slag en stoot.

Hoe veel zin we er ook in hebben, iedereen komt de volgende elf struggles tegen tijden Oud en Nieuw.

Meer quizzes maken?

Reageer op artikel:
Doe de quiz en kom erachter welke oud en nieuw snack jij eigenlijk bent
Sluiten