De redding bij katers is nabij: Er komt een Hangover Bar in Amsterdam

Als het licht bij een avondje stappen aangaat en je 'vriendelijk wordt verzocht' te vertrekken, wil je nog láng niet naar huis. Maar de volgende dag bonkt je hoofd, je maag draait en je voelt je verre van happy. Juist, een kater. Maar gelukkig is er vanaf eind september de eerste Nederlandse Hangover Bar.

In de Amsterdamse Pijp opent eind september een heuse Hangover Bar. En daar wordt je zo snel mogelijk – en zo aangenaam mogelijk – van je kater af geholpen.

Bril-jant. We kunnen niet anders zeggen. Want brak en alleen in bed liggen na een avond stappen is niet de ideale zaterdag of zondag (of donderdag of vrijdag).

De beste kater die je ooit zult hebben

De bar aan de Jan Steenstraat is eigenlijk een reuze slaapkamer, met bedden, planten en palmbomen, vertelt initiatiefnemer Joep Verbunt aan het Parool. Je kunt er tv kijken, hapjes eten en gezonde drankjes drinken waar je lever weer fit van wordt.

Ook is er een zuurstofbar om je longen te zuiveren. Geef toe, je bent vaak genoeg ineens een kettingroker als je wat te diep in het glaasje hebt gekeken.

Het enige addertje: de bar is alleen het laatste weekend van september geopend, van 23 tot en met 25 september. Maar als er genoeg brakke mensen op de stoep staan, wordt het misschien wel een grootser project.

Vond je dit artikel leuk? Dan wil je dit misschien ook lezen: Oef: deze katers hebben we allemaal wel eens doorstaan

Reageer op artikel:
De redding bij katers is nabij: Er komt een Hangover Bar in Amsterdam
Sluiten