Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Beauty 31 jul 2015

De redding is nabij: op deze 7 manieren verhelp je een bad hairday

Rise and shine, je wordt wakker en denkt: vandaag is een goede dag. Je make-up zit perfect, je outfit is helemaal top maar dan wil je je haar doen. Nooo, een bad hairday. Verdorie. Het liefst ga je nog even snel voor werk even langs de kapper, maar ja...

Om je bad hairday te bestrijden, hebben wij dé perfecte oplossingen voor je:

1. Met een hoed zit je goed

Ja, het is natuurlijk één van de bekendste oplossingen maar hij werkt altijd: draag een hoed(je). Het staat niet alleen super leuk, maar je kunt je bad hairday prima verstoppen.

2. Haarbanden

Als een hoed geen optie is, kies dan voor een haarband. Tegenwoordig zijn er zoveel hippe en mooie variaties op de haarband dat het een haaraccessoire is geworden dat je niet wilt missen. Borstel je haar, doe je haarband in en hup, je bent ready to go.

3. Braid date

Eigenlijk is een van de beste oplossingen om je bad hairday te verhelpen je haar vast te dragen. Een pretty vlecht is een absolute go. Ga voor een mooie, nonchalante french braid of een schattige melkmeisjes vlecht.

4. Vlot, die knot

Toch niet zulke skills met vlechten? Een knot is ook een perfecte oplossing. Of ie nou hoog of laag is messy of strak, een knot is op een bad hairday jouw beste vriend.

5. Ponytail

Is je haar echt niet te handelen deze dag? Een lage paardenstaart is jouw redder in nood. Je kan hem stylen of lekker met krullen dragen. Wikkel een plukje haar om je elastiekje en voila, kom maar op met die dag.

6. Nieuwe style

Als je vaker last hebt van een slechte haardos, ga dan na of het misschien niet ligt aan je kapsel. Doordat je haar op een bepaalde manier geknipt is, kan het zijn dat het vaker niet in model zit dan wel. Ga lekker los voor inspiratie op internet en zo heb je binnen no time vast een kapsel wat perfect bij je past.

7. Celebrate good times

Heb je wel een dag wanneer je haar helemaal picture perfect zit? Vier dit dan. Maak lekker ongegeneerd veel selfies en geniet ervan dat je haar vandaag wel goed zit.

Reageer op artikel:
De redding is nabij: op deze 7 manieren verhelp je een bad hairday
Sluiten