Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Love 27 okt 2015

6 x waarom elke vrouw zo ontzettend dol is op een trenchcoat

Je hebt van die kledingstukken die niet in je garderobe mogen ontbreken. Één daarvan is de trenchcoat. Een jas die al eeuwen wordt gedragen door vele vrouwen over de hele wereld. Een jas met geschiedenis, schoonheid en boven alles: klasse. Als je nog niet overtuigd was dan ben je dat vast en zeker na het lezen van de volgende redenen:

1. Werkelijk niets staat mooier over je lingeriesetje

De beige kleur van een trenchcoat jas in combinatie met zwarte kanten lingerie. Pff, daar krijgt elke man het heet van en misschien jij stiekem zelf ook wel. Er is echt geen enkele andere jas die jouw lingeriesetje nog sexier maakt. Trek het over je lingerie aan en ga naar hem toe. Zeker weten dat hij dat nooit zal vergeten.

2. Audrey Hepburn had er ook één

En wij houden van Audrey Hepburn. Als zij kiest voor een trenchcoat dan weet je helemaal zeker dat je niet de mist in gaat met zo’n jas. Bovendien is ze ook nog eens half Nederland wat het allemaal nog leuker maakt.

3. Een item voor altijd

Deze jas was honderden jaren geleden al een hit en nu nog steeds. Grote kans dat de jas, en wij weten het wel zeker, het over 30 jaar nog steeds doet. Een item wat je kan doorgeven aan je toekomstige dochter of zelf weer uit de kast haalt als je een oud dametje bent. De jas is voor altijd en op elke leeftijd.

4. Elke man vindt het prachtig

Geloof ons. Mannen hebben absoluut een voorliefde voor de trenchcoat. Het is namelijk super vrouwelijk en dat is iets wat hij graag ziet. Tuurlijk heeft elke man zijn voorkeur maar hij zal nooit nee zeggen tegen een trenchcoat.

5. Een jas die áltijd kan

Of je nou naar China, Dubai of Parijs gaat. Het is een jas die in elke stad flawless staat. Of je nou een zakelijke afspraak hebt, een gala of een middag de stad in gaat. of je een date hebt of een begrafenis. Hoe gek dat ook klinkt, een trenchcoat lijkt zich altijd aan te passen aan de omgeving. Het gaat echt nóóit mis met je trenchcoat.

6. Perfect voor over jurkjes

Ze maken je outfitter nog chiquer en je jurkje raakt niet verfrommeld onder je jas. Het maakt je outfit af. Je wil immers geen lelijke jas dragen over dat beeldige jurkje wat je juist wil laten zien. En daarom is de trechncoat je ultieme fashionitem.

Draag jij onder je trenchcoat het allerliefste zwart?

Je bent zelfverzekerder, intelligenter en aantrekkelijker. Benieuwd waarom? Klik dan op de foto:

Reageer op artikel:
6 x waarom elke vrouw zo ontzettend dol is op een trenchcoat
Sluiten