Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 14 december 2017

De sprankelende Holiday Collection van MAC wil je nú op je kerstverlanglijstje zetten

All you want for Christmas is MAC. Maar echt. En niet zomaar een fijne lippenstift, een eyeliner in de vorm van een pizzaroller of de nieuwe concealer op waterbasis. Nee, het is de nieuwe Holiday Collection van het prachtmerk die wil je hebben. (oké, de rest misschien toch ook wel)

De collecties van MAC zien er niet alleen fancy uit, maar zijn ook nog eens fan-tas-tisch om te gebruiken. Als je de producten eenmaal gebruikt, kun je bijna niet meer zonder. Maar voor de jaarlijkse kerstcollectie pakken ze pas ècht uit. Ook de collectie van dit jaar is weer een pareltje voor het oog.

Holiday Collection van MAC

Denk glitter. Denk sparks. Denk goud. Denk zilver. Denk feest. De Holiday Collection van MAC has it all en komt misschien nog niet eens in de buurt van jouw wildste glitter-dromen. De collectie bestaat uit glittery oogschaduw, ontelbaar veel kleuren lippenstiften, nepwimpers, kwasten, tasjes en zo veel meer.

De schitterende collectie wordt naar verwachting in oktober gelanceerd. Voor ons is het nu al the most wonderful time of the year.

Nog meer verlanglijstje-materiaal: Hebben! Aftellen tot Kerstmis wordt fantastisch met deze Disney-adventskalenders

Reageer op artikel:
De sprankelende Holiday Collection van MAC wil je nú op je kerstverlanglijstje zetten
Sluiten