Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love 21 jul 2015

De 13 struggles die alleen besluiteloze vrouwen kunnen begrijpen

Sommige vrouwen zijn gezegend met het feit dat ze vol vertrouwen keuzes kunnen maken. Wat voor man ze willen in de toekomst, wat de perfecte baan voor hun zou zijn, zelfs welke BH beter staat. Talking about first world problems. Helaas zijn niet alle vrouwen zo goed in het maken van keuzes en is de vraag met wat ze vanavond willen eten, al de grootste uitdaging ooit.

Als jij een vrouw bent die vaak zegt: ‘Ik weet het niet, het maakt mij niet uit of jij mag bepalen’, dan herken je jezelf waarschijnlijk maar al te goed in de volgende genoemde struggles:

1. Wel of niet sporten

Je weet dat het beter is om te gaan sporten, maar je weet ook dat je dit later op de dag ook nog kunt doen. Maar.. als je het nú al doet dan heb je het wel al gehad. Alleen je pyjama is nu opeens wel heel comfortabel. Struggles..

2. Wel of niet uitgaan

Netflix schreeuwt praktisch je naam. Maar een avondje stappen met je vriendinnen heb je ook al weer een tijdje niet gedaan. Wat te doen?

3. Waar jij en je vriendinnen dan zullen afspreken

En als je dan de beslissing neemt om toch uit te gaan, kunnen je vriendinnen maar beter niet vragen waar jullie het beste kunnen afspreken. Jouw motto: ik weet het niet.

4. Wat voor drankje je moet bestellen

En weer.. beslissen in wat voor mood je zit voor het specifieke moment. Doe ik eens gek en ga ik voor een shotje, een elegant rood wijntje of houd ik het bij wat fris? Uren later..

5. Wat je wilt eten

Het begint in de avond al, wanneer jij al zit te denken over wat je morgen als ontbijt kan eten. Terwijl je nog geen eens hebt gedineerd. Het neemt zoveel tijd in beslag voordat je kunt beslissen.

6. Wat voor kleding je aan moet

Bijna alle vrouwen hebben hier wel eens last van, maar als jij ook nog eens besluiteloos door het leven gaat, dan wordt dit een serious problem. Het enige wat helpt is om de weersverwachting te bekijken en een diepe zucht te nemen.

7. Wat je met je haar moet doen

Alsjeblieft, niet vragen. Zoveel opties. Los, vast, een vlecht, steil of krullen. Kan ik vanavond ook gewoon even kaal?

8. Of je wel of niet je scharrel aan de kant moet zetten

Hij was vandaag wel weer heel lief tegen me, én ergens.. heel diep, voelde ik wel een soort van vlinders hoor. Of had ik gewoon kramp?

9. Je benen scheren of een broek aan

Weer een hele moeilijke beslissing voor besluiteloze vrouwen onder ons. Ben ik een nette meid vandaag met geschoren benen of doe ik maar gewoon een broek aan om het te verbergen. Ik weet het niet?

10. Zeg ik hallo of kan ik beter alleen even lachen

Sociale étiquette is een nachtmerrie voor besluiteloze vrouwen. Als je eenmaal hebt bedacht wat je moet zeggen of juist beter niet moet zeggen, is het moment alweer voorbij. En dan heb je het weer eens heel ongemakkelijk gemaakt. Oops..

11. Geef ik een hand of drie kussen?

En als de ander dan voor de andere optie gaat dan heb je opeens een zéér awkward moment.

12. Of je wel of niet van verassingen houdt

Ik wil nog niet weten wat ik voor mijn verjaardag krijg. Néé, zeg alsjeblieft wat ik krijg, ik hou niet van verassingen. Maar.. je kan me maar beter goed verassen met een mooi cadeau. Uhm I’m lost..

13. De belangrijke levenskeuzes

Wat ga ik studeren? Wat ga ik in vredesnaam doen na mijn studie? Vind ik mijn baan wel leuk? Waar ben ik goed in? Oh no..

En vervolgens als je dan ein-de-lijk een keuze hebt gemaakt, twijfel je gelijk of de andere opties niet beter geweest waren. Het liefst zou je willen dat andere mensen de keuzes voor jou zouden kunnen maken in het leven, maar deze keuzes moeten dan wel weer altijd juist zijn.

Reageer op artikel:
De 13 struggles die alleen besluiteloze vrouwen kunnen begrijpen
Sluiten