Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Love 13 nov 2015

De top 9 seksstandjes volgens mannen én vrouwen

Holadijee, lange tijd waren we ervan overtuigd dat mannen hele andere dingen in bed willen dan vrouwen. Ergens ook wel waar, maar niet op élk gebied. Er is namelijk een top negen seksstandjes verschenen die zijn samengesteld door de mannen én de vrouwen. Wil je áltijd zeker van je van je zaak? Kies dan één van deze standjes. No doubt, you will always score.

1. Doggy style

Mannen vinden alleen het uitzicht al mooi genoeg om tot een hoogtepunt te komen. Hij voelt zich helemaal de man en dat is wat hij stiekem heel graag wilt. Wij vrouwen vinden het uiteraard ook fijner dan fijn dat hij de leiding neemt.

2. Missionaris

Misschien de meest ouderwetse maar wel de meest liefdevolle. Je kan elkaar aankijken en dit standje doet het áltijd goed. Misschien denk je dat mannen dit standje saai vinden, maar niets minder is waar als ‘ie op nummer twee staat.

3. Cowgirl

Ook hier weer vinden mannen het geweldig dat ze jou zien, en al helemaal om je bezig te zien. Gooi je charme en moves in de strijd en je zal hem gek maken. Wij vrouwen vinden het ook geweldig omdat wij helemaal zélf bepalen wat er gaat gebeuren.

4. Benen in zijn nek

Dit is eigenlijk een variant op de missionaris maar dan net wat spannender. Bovendien voelen jullie alles nog beter en is het nóg intenser. Hij moet wel een beetje oppassen dat hij niet uitschiet maar voor de rest is het een feestje.

5. Against the wall

Hij kan je optillen waardoor hij zich de sterkste ter wereld voelt maar jij kan ook met je handen tegen de muur staan. De spanning die erbij komt kijken vinden zowel de man en vrouw geweldig en er zijn genoeg variaties te bedenken tegen de muur. Vooral doen dus.

6. De omgekeerde cowgirl

Wij vrouwen kunnen het soms ietwat ongemakkelijk vinden om met onze bilpartij vol in het zicht te zitten, maar tegelijkertijd bepalen wij helemaal wat we willen. We voelen ons sexier dan ooit en de man weet niet wat hij mee maakt. Porno ten top.

7. 69

Elkaar tegelijkertijd plezieren in een handige positie. Vrouwen zijn er gek op, maar wij denken dat mannen het nog leuker vinden. Ze vinden bovendien niets fijner dan een vrouw plezieren waar ze gek op zijn, en in die positie al helemáál.

8. Lepeltje-lepeltje

Knus en gezellig en het ideale standje als jullie beide ’s nachts wakker worden. Het kost beide niet veel energie maar toch is het heel intiem. Wij voelen ons veilig en geliefd in zijn armen en hij kan je in je nek kussen. Yes, allebei blij.

9. De lotus

Jij zit op hem en jullie zijn in helemaal in elkaar verstrengeld. Dit is misschien wel het standje waarin je dichter bij elkaar bent dan welk ander standje dan ook. Misschien dan wel de laatste plaats in de top negen, maar zeker een verdiende plaats in de top negen.

Reageer op artikel:
De top 9 seksstandjes volgens mannen én vrouwen
Sluiten