Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 1 mei 2017

De trailer van the Little Mermaid is hier en het ziet er a-dem-be-ne-mend uit

The Beauty and the Beast heeft ons al betoverd. Maar nu is de trailer van the Little Mermaid hier en dat gaat alles weer veranderen. Want het ziet er adembenemend uit en de live action film over de kleine zeemeermin belooft hiermee fantastisch te worden.

The Little Mermaid trailer is hier

De live action film an the Little Mermaid is gebaseerd op het sprookje van Hans Chirstian Anderson. En niet op de Disney film die er al is over de kleine zeemeermin. Dat maakt het verhaal net wat anders, maar zeker niet minder mooi.

Diep in de zee

Het verhaal gaat over een meisje (Loreto Peralta) die een prachtige, betoverende vrouw ontmoet, waarvan ze gelooft dat zij de echte kleine zeemeermin is. Samen met haar broer Cam (William Moseley) een journalist, reist ze naar een dorpje bij de Mississippi om de zeemeermin te vinden.

Ja, dat betekent dat er geen prins Eric is, too bad. Maar dat geeft niet, want geloof ons, Cam maakt heel veel goed.

Het is spannender

Spannender: de zeemeermin verliest in dit verhaal niet haar stem, maar haar ziel. En zonder haar ziel kan ze niet leven.

Wij zijn heel, heel, heel erg benieuwd waar dit heen gaat. Later dit jaar in de bios.

Disney werkt zelf ook nog aan een versie trouwens, dus mocht je teleurgesteld zijn dat dit een ander verhaal is, dan komt het helemaal goed.

Kijk ondertussen dit Before I fall: de highschool film die je deze week zéker in de bios wilt zien

Reageer op artikel:
De trailer van the Little Mermaid is hier en het ziet er a-dem-be-ne-mend uit
Sluiten