De Twiggy-look is back! Op deze manier creëer jij de meest adembenemende wimpers

Twiggy's look is weer helemaal terug van weggeweest. Op de runways zien we alleen nog maar heftige, bijna klonterige wimpers voorbij komen met een enorm volume. En hoewel wij eigenlijk nooit iets anders hebben geprobeerd dan deze klonterige look juist te mijden, lijkt het nu weer helemaal in te zijn. Ook niet gek, want als je het netjes weet te doen zorgt het voor de meest adembenemende wimpers. Hoe je zelf aan de perfecte Twiggy-look komt? Dat leggen wij je maar al te graag uit.

Klonterige mascara is nu gewoon hip. Je hoeft niet meer te laat te komen voor dat ene leuke feestje omdat je per ongeluk een laagje teveel had opgesmeerd en daardoor overnieuw moest beginnen. Nee, je mascara kan eigenlijk gewoon niet meer mislukken op deze manier. Klontjes zijn nu cool en zo zorg je voor de ultieme Twiggy-look:

1. Breng allereerst (simpel als wat) twee laagjes aan van je favoriete mascara.

2. Draai nu je borsteltje een aantal keer goed rond in je mascara en deb vervolgens voorzichtig met een vers laagje mascara op je onderkant van je wimpers. Breng het niet aan zoals de eerste twee laagjes, maar deb de mascara erop. (Klik op het GIFje voor een duidelijk voorbeeld:)

En tada! Bizarre wimpers. Wie had gedacht dat het zo makkelijk kon zijn? En het allerleukste is misschien nog wel dat je ogen nu zo opvallen, dat je verder niet meer echt aan je look hoeft te sleutelen. Laat die ogen het werk maar doen.

Reageer op artikel:
De Twiggy-look is back! Op deze manier creëer jij de meest adembenemende wimpers
Sluiten