Redactie
Redactie Advertorial 13 december 2019

De ultieme gift guide voor jou en je vriendinnen

Het jaar is voorbij gevlogen en kerst staat alweer voor de deur. En omdat het eind van het jaar altijd nogal hectisch is met kerstborrels en eindejaaruitjes, is het wel zo handig om een kant en klaar wensenlijstje voor onder de kerstboom te hebben. Zo heb je altijd inspiratie voor leuke cadeaus én kan je deze gift guide met je familie en vrienden delen. En ga jij ook dit jaar weer met een berg leuke cadeaus op huis aan. 

Pop Socket
Bron: Pop Socket

1. Telefoonaccessoire €19,99

Wat op het eerste oog op een rare knobbel op je telefoon lijkt, is eigenlijk een hele handige accessoire. Een Pop Socket is een kleine button die je vastplakt aan bijvoorbeeld je smartphone of je tablet. Door de Pop Socket heb je meer grip op je telefoon, maar kan je ook je telefoon op tafel neerzetten zodat je jouw favoriete make-up tutorial makkelijk kan volgen. De Pop Sockets komen in leuk gekleurde ontwerpen en stijlvolle designs.

nova5t
Bron: Huawei

2. Betaalbare smartphone €429,-

En als je dan toch voor die Pop Socket gaat, vraag dan meteen de nieuwste smartphone van Huawei. De nova 5T heeft 5 camera’s waarmee je jezelf, je omgeving en zelfs de sterrenhemel (de zoom op de telefoon is enorm) scherp op beeld kan krijgen. De nachtmodus is dusdanig indrukwekkend dat je zelfs met heel erg weinig licht nog hele mooie, scherpe, goed belichte foto’s kan maken. Met de HUAWEI nova 5T til jij je fotografie naar de next level.

New Balance Chunky
Bron: New Balance

3. Chunky sneakers €85,-

Sneakers zijn eigenlijk nooit echt uit ons straatbeeld verdwenen, maar 2019 was wel echt het jaar van de chunky modellen. Die mogen dan ook niet ontbreken in deze gift guide Gelukkig lijkt deze trend zich ook in 2020 voort te zetten, dus sla je met een paar coole sneakers nooit de plank mis. En zo’n statement piece hoeft helemaal niet zoveel te kosten. Wij gaan erg goed op de New Balance sneakers, die altijd tijdloos en hip zijn, en ook nog eens super lekker zitten.

freebuds3-image
Bron: Huawei

4. Draadloze oordopjes €85,-

Vind jij het ook zo fijn om tijdens het sporten helemaal op te gaan in een lekkere beat? Dan kunnen de draadloze oordopjes van Huawei zeker niet op jouw lijstje ontbreken! De FreeBuds 3 van Huawei hebben niet alleen top geluid, maar ook nog eens noise cancellation. Dat betekent dus dat je de hele wereld buiten kunt sluiten zodat niemand je stoort terwijl je naar je favo muziek luistert. De oordopjes gaan maar liefst 4 uur mee, of zelfs 20 uur in combinatie met het oplaaddoosje. Oh, en die noise cancellation werkt trouwens ook om je irritante neefje buiten te sluiten tijdens het kerstdiner.

carrousel
Bron: Diptyque

5. Geurkaars €100,-

Waar vroeger de geurkaars een ultiem luxeproduct was, wordt deze fijne geurmaker steeds populairder. En zelfs de lekkerste geuren van grote parfum merken kan je nu in kaarsvorm kopen. Zo ruikt ook je huis de hele dag naar onder andere frangipani, sandlewood of vanille. Bekend parfumhuis Diptyque opent binnenkort haar deuren in het centrum van Amsterdam, yay! Maar tot die tijd kan je natuurlijk heel makkelijk jouw favoriete geurkaars gewoon online kopen.

watchgt2
Bron: Huawei

6. Slim horloge vanaf €219,-

Vind jij het lekker om voor je werk een rondje door het park te rennen? En stoei je ook altijd met je telefoon om de tijd in de gaten te houden of een lekker muziekje te luisteren? De WATCH GT 2 van Huawei is een smartwatch die je dagelijks leven niet alleen makkelijk maakt door bluetooth bellen, berichtmeldingen en TruSleepTM 2.0 slaapmonitoring. Maar die je ook tijdens het sporten met verschillende fitness functies ondersteunt. Met dit slimme horloge ren jij op je gemakje 2020 in.

Pareloorbellen
Bron: Studio Sassery

7. Sjieke sieraden €34,95

En last but not least is kerst natuurlijk ook nog het perfecte moment om je Oud & Nieuw outfit te scoren. Zo kan je een leuk paar glitterhakken op je gift guide zetten, een mooi jurkje, of deze oorbellen van Studio Sassery. Deze oorbellen zijn van een acrylhars gemaakt en daardoor ontzettend licht. Koop een paar voor jezelf en voor je vriendinnen, en jullie gaan gegarandeerd shinen tijdens de jaarwisseling.

 

In samenwerking met Huawei

Reageer op artikel:
De ultieme gift guide voor jou en je vriendinnen
Sluiten