De ultieme make-up look voor Kerstmis by Dior

Nog een paar dagen voordat Kerst écht begint. De jurk mag inmiddels al klaar gehangen worden, de schoenen mogen worden gepoetst en eindeloos speuren naar het perfecte kapsel is ook helemaal toegestaan. En dan nog je make-up. Gelukkig weet Dior précies what to do.

Beautify’s Lotte werd opgemaakt door Dior met de producten van de Holiday/ Christmas collectie. Inspiratie voor je eigen look de aankomende dagen:

Flawless gezicht

Niets is mooier dan een look die gemaakt wordt op een flawless gezicht. Tijdens Kerst mag je best wat foundation gebruiken om een egaal gezichtje te creëren. Gebruik onder je ogen een concealer. Zeker als je het de avond daarvoor laat hebt gemaakt is deze concealer perfect om je blauwe kringen te verstoppen alsof ze nooit hebben bestaan. Aangezien we al een tijdje geen zon hebben gezien is het aan te raden een bronzer te gebruiken die je gezicht net iets meer diepgang geeft. Maak af met een mooie blush voor een gezond kleurtje.

Gebruikte producten: Starskin foundation (#22), Diorskin Star Concealer (#2), Diorblush, Diorskin Nude Air Tan Powder


Eyecatching ogen

Voor deze kerstlook ligt de focus op de ogen. De grijze smokey past niet alleen perfect bij de kerstbrunch maar ook bij het kerstdiner. Dit jaar mag goud en glitter flink terugkomen. Breng de lichtere kleuren aan op de binnenste hoek van je oog en werk met steeds donkerdere kleuren richting de buitenste hoek. In het midden breng je de sparkles aan. Wees niet bang om ook nog een eyeliner te gebruiken. Zolang je deze niet te dik aanzet, is het een extra versterking van je wimpers. Maak af met een goede laag mascara.

Gebruikte producten: 5 Couleurs State of Gold Eyeshadow (#576 eternal gold), Diorshow Fushion Mono (631 blazing), Diorliner (noir), Dior mascara

Diorific lippen

Voor alle niet rode lipstick liefhebbers; rood is geen ‘moetje’ met kerst. Voor alle wel rode lippenstift liefhebbers, natuurlijk kan dat ook. Maak dan je ogen iets minder donker op. Kleur met een lippotlood eerst je lippen in voordat je er met de lippenstift overheen gaat. Maak je liplook af met de gouden gloss die je in het midden aanbrengt voor extra dimensie.

Gebruikte producten: Diorific Mat Christmas Edition (#430 Radieuse), Lipliner Pencil (#463 Bois de Rose), Dioraddict gloss Holiday 2015 (#322 sparkle)

Reageer op artikel:
De ultieme make-up look voor Kerstmis by Dior
Sluiten