De verschrikkelijkste make-overs van America’s Next Top Model

De leukste aflevering van America's Next Top Model is altijd de make-over aflevering. Want er zijn maar weinig modellen blij met hun makeover, en dat is soms heel goed te begrijpen. Kijk mee naar de grootste flops, en vooruit ook wat tops, van alle seizoenen ANTM.

Flop

Heather Blumberg

[one_half][/one_half][one_half_last][/one_half_last]

Deze make-over mag de naam make-over niet eens hebben. Het enige wat ze gedaan hebben is het haar van Heather föhnen. Daar kunnen we niet dolenthousiast van worden.

Julie Titus

Ook aan Julie’s haar werd niks gedaan. Jammer want hoewel ze mooi haar heeft had er toch wel meer uit de make-over gehaald kunnen worden. Het heet immmers niet voor niets een make-over, toch?!

Bianca Golden

[one_half][/one_half][one_half_last][/one_half_last]

En dan Bianca. Bianca was één van de extreemste gevallen. Eigenlijk zou haar haar geverfd worden maar door de slechte kwaliteit van het haar was dat niet mogelijk. Uiteindelijk werd daarom maar besloten dat haar haar eraf geschoren moest worden. En dat is wat ons betreft net een tikkeltje te kort voor haar.

Saliesha Stowers

Hoewel de bob die geknipt werd erg mooi was, had het helaas niet de high-fashion uitstraling op Saliesha die verwacht werd. Maar eraf is eraf. En daarom moest Saliesha er gewoon mee dealen.

Elina Ivanova

Herinner je je Elina nog? Hoewel er behoorlijk uitgepakt werd voor Elina’s make-over zorgde het ervoor dat ze er minder als een model uitzag dan voor de make-over. Zonde!

Jade Cole

Bij Jade ging het blonderen van het haar net een stapje te ver..

Cassandra Jean

Oh Cassandra. Voor Cassandra was er een geweldig plan voor haar haar. Totdat de kapper het verknalde. Blijkbaar gebeurt dat ook nog wel eens. En moest er een andere kapper aan te pas komen die er nog meer haar af moest knippen. Major fail.

Molly O’Connell

[one_half][/one_half][one_half_last][/one_half_last]

Misschien was dit wel de ergste make-over van alle seizoenen. Voor de weave van Molly werd er een specialist op het gebied van weaves binnengehaald. Maar helaas werd haar haar zo mishandeld door de ‘specialist’ dat de weave eruit gehaald moest worden en alles opnieuw moest worden gedaan. Een complete nachtmerrie.

Jaeda Young

Jaeda heeft vrij harde trekken in haar gezicht, en de pixie cut die bij haar werd geknipt maakte het er niet mooier op.

Marvita Washington

Ook deze make-over was verre van geslaagd. Marvita ziet er eerder uit alsof ze meespeelt in een vechtfilm dan dat ze eruit ziet als een model. Niet goed.

Megg Morales

Het idee was goed, alleen gingen de kappers een klein beetje over de top met de weave. Met als resultaat dat het er gewoon een beetje gek uitziet. Een typisch gevalletje ‘less is more‘.

Wendy Wiltz

De stijl moest ´Urban Glam´ zijn, maar helaas was er niets ´glam´s´ aan en was het vooral een ontzettend saaie look die ongeveer de helft van Amerika ook heeft.

Stacy-Ann Fequiere

Deze make-over was veel extremer dan hij had hoeven zijn. Een mooie bob had haar modellenuitstraling naar een hoger niveau getild maar helaas heeft ze die niet gekregen.

Brittany Hatch

Brittany moest dealen met een verschrikkelijke weave die onderaan helemaal in de knoop zat. Desondanks wist ze er het beste van te maken.

Whitney Thompson

Ook Whitney kreeg geen geweldige make-over. De blonde kleur stond voor geen meter en de ongelijk geknipte coupe droeg ook niet bij aan een goed resultaat.

Maar gelukkig was het niet allemaal slecht, want er zaten ook nog een aantal zeer geslaagde make-overs bij.

Top

Kari Calhoun

Dit was één van de meest onverwachte make-overs. Hadden we eigenlijk een kort kapsel met donkere lokken verwacht, het werd lang en blond. En het staat haar prachtig.

Nicole Linkletter

Deze make-over is helemaal geslaagd. Zag Nicole er eerst uit als een alledaags meisje, nu zou ze niet misstaan tussen Heidi, Giselle en andere topmodellen.

Amanda Swafford

De transformatie van Amanda is een zeer geslaagde. Door haar platina blonde haar komen haar prachtige blauwe ogen geweldig uit en ziet ze er engelachtig uit.

Jaslene Gonzalez

Jaslene was een behoorlijk pittige persoonlijkheid, en met haar nieuwe kapsel matcht haar uiterlijk goed met haar innerlijk.

Shandi Sullivan

[one_half][/one_half][one_half_last][/one_half_last]

Deze make-over was waarschijnlijk het meest nodig. Voor de verandering was de look van Shandi nogal suffig, na de make-over was ze in één klap catwalk-ready.

Reageer op artikel:
De verschrikkelijkste make-overs van America’s Next Top Model
Sluiten