Renée
Renée | LinkedIn Life 30 okt 2019

Yeeeees! De eerste aflevering van De Villa is te zien en het is nog dramatischer dan Temptation Island

Jaaaahaaa, het nieuwe ‘oude’ datingprogramma De Villa is officieel van start gegaan. Dit is de ultieme datingshow waarbij acht singles zich vrijwillig laten opsluiten om de ware liefde te ontmoeten. Ze zijn single and ready to mingle, maar lukt het hen om hun prins(es) op het witte paard echt te ontmoeten? We praten je bij over aflevering 1.

Het gemis van Ex On The Beach en Temptation Island is groot, maar gelukkig kunnen we nu smullen van De Villa. Het is groots en het belooft dramatisch te worden. Dat betekent dat wij klaar zitten op de bank om dit genot te aanschouwen.

De Villa aflevering 1

Goed nieuws, want je kunt de afleveringen van De Villa (vooruit) kijken via Videoland. Je snapt dat we dat daarom ook zeker doen op Beautify HQ. De singles zijn in ieder geval zorgvuldig gematcht door de computer, dus we zijn benieuwd of er daadwerkelijk koppels worden gevormd.

We beginnen natuurlijk met aflevering 1 en binnen één minuut wordt de toon van het liefdesexperiment gezet. Hallo seksende koppels, speeltjes en geile blikken. Ex On The Beach is er niets bij. De singles zijn stuk voor stuk piepjong, maar wel echt op zoek naar de ware. We weten nu niet of dit het perfecte programma ervoor is, maar we houden hoop.

De matches zijn gemaakt

Voor alle acht kandidaten is er een perfecte match gevonden. Ze lijken nu al helemaal in de wolken met elkaar – maar de vraag is of ze bij elkaar blijven of toch proeven wat de villa nog meer te bieden heeft. De ideale matches zijn als volgt:

  • De blonde Izzy met de temperamentvolle Roxanne
  • De lange Carlos wordt gematcht met Maja
  • De dominante Steve houdt van kleine poppetjes, dus Julia is zijn match
  • De afgetrainde Yoshi en de blonde Rachelle zijn ook meant to be. Volgens de computer dan

De hoogtepunten van aflevering 1

Izzy is binnen vijf minuten al helemaal hotel de botel van Roxanne. Maar het hoogtepunt is toch wel wanneer hij zichzelf met een koala vergelijkt. “Koala’s zijn rustig, chill, flex… Dat ben ik ook. Ze eten graag, ze slapen ook heel veel. Dat zijn dingen die ik ook heel graag doe.”

Deze man lijkt allesbehalve op een koala als hij dronken is, want hij wordt agressief als Roxanne hem uitdaagt. Wen er alvast aan, want deze vrouw weet precies welke knoppen ze in moet drukken om je gek te maken.

De avond valt in De Villa en in een liefdesprogramma hoort natuurlijk drank thuis. Heel veel drank. Dat is dus precies wat er vanavond op het menu staat. Er wordt (stijfjes) gedanst en de eerste kusjes worden al uitgedeeld. Ahhhhh.

Match of geen match?

Steve ‘ik heb een hoog libidogehalte’ probeert al *in* Julia te komen, maar sorry vriend. Je verleidskills zijn nog niet zo on point dat je dat voor elkaar krijgt. Ondanks zijn 26 jaar kan hij nog wel wat lesjes gebruiken. Hij krijgt nul op rekest. Wanneer Julia hem vertelt dat ze hier echt niet van gediend is, begint hij haar uit te schelden voor stumperd. Deze match is nu al verbroken.

Is Lloret de Mar wel dé plek om verliefd te worden? Op de tweede avond hebben de vrouwen amper oog voor hun matches, want ze zijn liever met elkaar bezig. Een matige nacht voor de mannen, dus. Oh, en Izzy maakt weer ruzie met Roxanne.

Bij Carlos gaat het een stuk beter. Zijn chille houding zorgt ervoor dat Maja hem steeds meer wil en van het één komt al snel het ander. Yoshi en Rachelle doen het ondertussen rustig aan, maar één ding is zeker: deze twee willen elkaar. Hij is er in ieder geval van overtuigd dat dit zijn meisje is.

Eindstand van De Villa aflevering 1: Maja verpest het bij Carlos door zijn schoenen in het water te gooien, maar hij geeft haar nog een kans. Yoshi en Rachelle zetten hun liefde voort in Nederland. Steve en Julia krijgen ruzie (what’s new) en Roxanne en Izzy? Dat gaat sowieso problemen opleveren.

Wil je De Villa op tv kijken? De aflevering wordt op woensdagavond uitgezonden om 20:30 uur op RTL5.

Meer lezen?

Reageer op artikel:
Yeeeees! De eerste aflevering van De Villa is te zien en het is nog dramatischer dan Temptation Island
Sluiten