Renée
Renée | LinkedIn Life 31 okt 2019

We keken de tweede aflevering van het liefdesprogramma De Villa en wát een types doen er deze week mee

Gisteren is het liefdesprogramma De Villa van start gegaan en we moeten toegeven, we keken met open mond naar het tafereel. Mocht je de recap gemist hebben – klik dan hier. In dit artikel gaan we aflevering 2 namelijk uitvoerig met je bespreken.

Iedere week betreden acht hongerige singles De Villa in Lloret de Mar. De reden voor hun deelname? Ze hopen hier de ware te ontmoeten. De liefdescomputer matcht van tevoren de singles met elkaar, maar de kandidaten zelf weten nog niet wie hun ultieme match is. Daar moeten ze zelf tijdens hun drie daagse vakantie achter zien te komen.

De Villa aflevering 2

De eerste aflevering was een groot succes, want er werden inderdaad een paar matches gevormd. We zijn benieuwd of in De Villa aflevering 2 de vonk weer overspringt. Wat we je in ieder geval kunnen verklappen is dat er zeker aantrekkingskracht is – maar is er ook op persoonlijk vlak een klik?

De matches zijn gemaakt

De computer heeft z’n werk gedaan en heeft de volgende vrijgezellen aan elkaar gekoppeld:

  • De blonde Romy zoekt de surfboy van haar dromen en wordt gematcht met Aythami
  • HR-babe Rachel wil een grappige testosteronbom, dus de enige juiste man voor haar is Max
  • Annick is op zoek naar iemand die populair is, maar haar wel op één zet. Ali is the one voor haar
  • Rowena’s ultieme match is dominant, Cemal is op zoek naar de vrouw van zijn kinderen. Een perfecte match

De hoogtepunten van aflevering 2

De vier slaapkamers dienen verdeeld te worden en de singles doen er niet moeilijk over om samen te slapen. Op Annick na dan, want die slaapt bijna alle nachten op de bank. De liefde hangt in ieder geval vrij snel in de lucht, want matches Max en Rachel hebben elkaars lippen al gevonden.

Helaas voor Rachel is Max écht niet op zoek naar de liefde. Hij zoekt vooral naar… nou ja, laten we het netjes houden. Als je op iemand valt vanwege de naam – Ra-geil – weet je vast wel genoeg. Ze pakken tijdens de eerste nachten al lekker door, want Max ligt naakt in bed en Rachel kruipt erbovenop.

Je bent blij om te zien dat Cemal en Rowena elkaar gevonden hebben, want ze zijn echt leuk samen. Binnen een paar uur achterhaalt hij al of ze kinderen wil en zodra ze erachterkomen dat ze op hetzelfde level zitten, gaat het los. En oké, zijn jaloerse uitbarsting in de club is wel iets waardoor je alarmbellen afgaan, maar hij is overduidelijk al gek op haar aan het worden. Ze mag alleen niet met andere mannen dansen, dat moet ze even onthouden als ze een relatie met Cemal ziet zitten.

Aythami ligt iedere avond moederziel alleen in bed, behalve op de laatste avond. Rachel is door Max ingeruild voor Annick, die op haar beurt de poorten netjes gesloten houdt. Ze weet precies hoe Max is en laat hem werken voordat hij een beloning krijgt. Het betekent dat Rachel geen slaapplaats heeft, dus Aythami is de uitverkorene.

Een opvallende match die níet door de computer werd verspeld is de lange Romy met de iets kleinere Ali. Ja, hij houdt van blonde vrouwen, maar ze hadden allebei niet verwacht dat ze elkaar super leuk zouden vinden. Dit koppel lacht wat af samen en dat is iets wat hen zeker samen brengt. We hopen stiekem dat ze in Nederland nog op date zijn geweest.

Annick is overigens snel tevreden. Het is vrij moeilijk om haar te beledigen. Wanneer Max haar liefkozend vertelt dat ze zaadvragende ogen ziet, vertelt Annick op camera hoe lief dit is. Nu maar hopen dat hij haar hart niet breekt in Nederland.

Match of geen match?

Romy en Aythami zijn overduidelijk geen match. Ze zijn maatjes geworden, maar daar blijft het dan ook bij. De computer heeft helaas geen goede resultaten geleverd.

Rachel baalt als een stekker dat Max aan haar gematcht is. Ze springt nog liever in het water om vervolgens nooit meer terug te keren. Nou, dan weet je wel genoeg. Rachel is op haar beurt niet geil genoeg voor Max, dus hij ziet een romance er niet in zitten.

Annick en Ali hebben echt he-le-maal niks met elkaar. Je ziet het al: het is een slechte aflevering voor de liefdescomputer van De Villa.

Wel een groot succes: Cemal en Rowena. Ze moet nog even afstuderen, maar daarna is ze helemaal down om een gezin te stichten. Precies waar onze casanova Cemal naar op zoek is.

Eindstand van De Villa aflevering 2:
Dit is tot nu toe zeker de heftigste aflevering. De kandidaten van De Villa gingen er bijna allemaal helemaal voor en waren echt op zoek naar… iets. De één naar de relatie, de ander meer naar een scharrel. Max en Rachel hadden niet verwacht dat ze een match zouden zijn en willen niks van elkaar. Maar ze mag ‘m altijd bellen voor een gezellige avond.

Annick en Ali zijn allebei verrast om elkaar te zien. Zijn liefje Romy ziet haar match Aythami vooral als een vriend in plaats van haar vriend. Rowena en Cemal kunnen niet wachten om hun toekomst samen op te bouwen. Eind goed, al goed?

De Villa wordt op woensdag om 20:30 uur uitgezonden op RTL5. Of bekijk de aflevering nu via Videoland.

Meer lezen?

Reageer op artikel:
We keken de tweede aflevering van het liefdesprogramma De Villa en wát een types doen er deze week mee
Sluiten