Lisanne de Jager
Lisanne de Jager Love 23 april 2019

Er komt een nieuw Nederlands programma à la Love Island en ze zoeken nog kandidaten

Zijn Temptation Island, Love Island en First Dates je favoriete programma’s? Goed nieuws, want er komt een nieuw programma waarin al deze programma’s in één worden gecombineerd: De Villa.

Wie weet wil je lekker in je pyjama op de bank het programma gaan kijken, maar als je het aandurft mag je jezelf opgeven voor het avontuur van je leven deze zomer.

Waar gaat De Villa over?

Was MTV ook jouw favoriete zender vroeger? Dan heb jij vast en zeker ook het programma ‘Are You The One?‘ trouw gevolgd. Een programma waarbij tien mannen en vrouwen in één huis zitten en erachter proberen te komen wie op voorhand door allerlei testen het beste bij elkaar passen. En dat is ook de richting waar ‘De Villa’ heengaat.

In ‘De Villa’ verblijven wekelijks vier single mannen en vrouwen in prachtig luxe villa. Vooraf is er door een computer voorspeld welke deelnemers een liefdesmatch vormen. Nu is het de bedoeling dat de deelnemers hier zelf ook nog achterkomen. Aan het einde van de week blijkt of de computer het goed had, of dat de deelnemers een eigen liefdesplan hebben uitgestippeld.

Het programma is al eens eerder uitgezonden, namelijk in 2011. Hopelijk dat de mannen het dit jaar wel allemaal in hun broekje houden.

Aanmelden

Zie jij jezelf wel vertoeven in zo’n Villa? Geef je dan snel op en wie weet sla jij de ware aan de haak.

Lees ook: Yes! Someone Great staat nu op Netflix en deze romantische komedie is alles wat je wil zien en meer

Reageer op artikel:
Er komt een nieuw Nederlands programma à la Love Island en ze zoeken nog kandidaten
Sluiten