De volmaakte donkere lippen creëer je zo

Of je nu voor een minimale, dagelijkse look gaat of je meer van intens houdt: een donkere lip is je vriend. Volg net zoveel stappen als je wilt (afhankelijk van hoe intens je de kleur wilt dragen). Waar je ook voor kiest, je lippen zullen er volmaakt uitzien:

Match je blush

Om je bordeauxrode lipkleur mooi uit te laten komen, kun je de look opbouwen door je blush ermee te laten matchen. Een wijnrode kleur gebruiken als blush kan wat heftig zijn, daarom kun je beter kiezen voor mauve. Dit is een zachte, natuurlijke kleur met een paarse ondertoon.

Gebruik (zwarte) lipliner

Begin met lipliner. Gebruik het liefst een lipliner in dezelfde kleur als je lipstick. Omlijn niet alleen je lippen hiermee, maar kleur ze ook in. Dit doet de houdbaarheid van je look namelijk veel goeds. Voor een dramatisch effect kun je een zwarte lipliner aanbrengen. Het lijkt heftig, maar als je je bordeauxrode lipstick daaroverheen aanbrengt, zal de kleur extra donker overkomen.

Lipstick en poeder

Breng vervolgens je lipstick over de lipliner aan. Hap het geheel af op een tissue om daarna weer een laagje lipstick aan te brengen. Wil je extra lang genieten van je lipstick? Houd een tissue tegen je mond aan en breng door de tissue heen transparante poeder op je lippen aan. Dit matteert de lipstick iets, waardoor deze veel langer zal blijven zitten.

Reageer op artikel:
De volmaakte donkere lippen creëer je zo
Sluiten