Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Love 29 jul 2016

De vrouwen die mannen weten te veroveren doen déze 6 dingen anders

We dachten lange tijd dat er geen ultieme gids was die ons vertelde hoe we die ene leuke man aan de haak konden slaan. Uiteraard verschilt het altijd per persoon, maar er zijn wel een aantal tips. Want de meisjes die altijd krijgen wat ze willen wat mannen betreft? Die doen dít anders:

1. Ze zijn áltijd zichzelf

Meisjes die de man veroveren, zijn altijd zichzelf. En ook als dit inhoudt dat ze soms een beetje slordig zijn, hun haren niet altijd perfect zitten of een tik hebben dat ze áltijd en overal een cappuccino moeten drinken.

Ze zijn zo zichzelf en blijven zo dicht bij zichzelf dat mannen dit bewonderen alsof ze buitenaardse wezens zijn. Hij weet direct wie ze écht is en als hij dan eenmaal voor haar valt, kan dat niet meer stuk. Want ze was en is nog altijd hetzelfde meisje als op ontmoeting één.

2. Ze zijn zelf niet makkelijk te veroveren

Deze meisjes gunnen zichzelf het allerbeste en als dat betekent dat ze misschien dan moeten wachten op Prince Charming, dan is dat maar zo. They don´t settle for less. Ze weet heel goed wat ze wel en niet wilt en geeft niet zomaar ´toe´ aan een toevallig leuke man. Dit maakt het voor mannen een uitdaging. En één ding moet je onthouden: mannen houden van jagen. Laat hem daarom ook gerust een paar keer mis schieten voordat hij je in je hart mag raken.

3. Ze geloven in echte liefde

Ze zijn niet verbitterd door mislukte dates of relaties. Ondanks dat deze meisjes zelf ook genoeg ellende hebben meegemaakt met manspersonen geloven ze nog steeds in echte liefde. En als een meisje ergens in gelooft, dan gaat de man daar ook vanzelf in geloven. Voordat je het weet gelooft hij óók in jullie sprookje.

4. Ze zijn standvastig

Ze zullen niet snel veranderen van mening. Als ze eenmaal iets vinden of willen, dan blijft dat ook zo. Op deze manier weet een man dat hij geen spelletjes met haar kan spelen, want ze zal hem écht de deur wijzen in plaats van alleen maar te dreigen.

5. Ze zijn niet bang om alleen te zijn

Want deze meisjes weten het op de ééń of andere manier heel leuk te hebben met zichzelf. Want de klassieker dat je pas van iemand kan houden als je van jezelf houdt geldt hier als geen ander. En een man vindt een meisje super aantrekkelijk als hij merkt dat ze ook van zichzelf houdt. Als je van jezelf weet te houden zal je zien dat je een magneet bent voor íedereen.

6. Ze zijn zelfverzekerd

Het is uiteraard niet zo dat deze meisjes nooit onzeker zijn over hun uiterlijk of innerlijk. Maar ze weten wel dat ze er mogen zijn, dat ze het waard zijn en dat ze écht leuk zijn zoals ze zijn. Another lesson learned.

Als je een geboren kluns bent gaat er nog wel eens wat mis tijdens het daten… :
7 dingen die alleen onhandige meisjes overkomen tijdens het daten

Reageer op artikel:
De vrouwen die mannen weten te veroveren doen déze 6 dingen anders
Sluiten