Joke Jiers Botma
Joke Jiers Botma Love 18 nov 2019

Volgens een liefdesexpert kan ‘de ware’ meer dan één persoon zijn en dat is maar goed ook

De ware, de soulmate die we allemaal willen ontmoeten in ons leven. Hij of zij is de persoon die jou gelukkig gaat maken. Maar bestaat de ware écht of bestaan er meerdere goede matches? Experts hebben er iets interessant over te zeggen.

De één is er zeker van dat ‘de ware’ echt bestaat. Een ander gelooft vooral in een goede match en dat dit met meerdere mensen zo kan zijn.

Kan ‘de ware’ meer dan één persoon zijn? Het antwoord is ja

Het klinkt niet echt romantisch als iemand je zegt dat ‘de ware’ simpelweg een sprookjesverhaal is. Maar aan de andere kant is het verrekte fijn dat je met meerdere mensen een match kunt hebben toch?

7,5 biljoen mensen op de wereld

Volgens relatietherapeut Brenda Della Casa is jezelf blindstaren op ‘de ware’ romantischer in theorie dan in de praktijk. Er zijn namelijk 7,5 biljoen mensen op de wereld en het zou vrijwel onmogelijk zijn dat iedereen précies die enige persoon vindt. Bovendien is het zoeken naar de ware dan al een vrij depressie zoektocht tussen al die mensen over de hele wereld.

Timing kan je relatie maken of breken

Op het moment dat je op zoek gaan naar een liefdespartner kijk je vooral wat je op dát moment wilt hebben. Als je geluk hebt groeien jullie samen door in de relatie. Maar het kan ook heel goed dat jullie uit elkaar groeien. Bijvoorbeeld andere doelen in het leven. Zo kan ‘de ware’ in je twintigerjaren een ander type persoon dan dat als je dertig bent.

Zo vind jij jouw matche(s) in de liefde

Ondanks dat volgens deze expert ‘the one’ niet bestaat, zijn er natuurlijk wel verschillende mensen waar jij dolgelukkig mee kunt worden. Maar hoe? Della Casa zegt dat je vooral moet kijken wie jij bent, wat je wilt in het leven en vervolgens wie daar bij past.

En als je dan de prins(es) op het witte paard hebt gevonden zeg dan vooral ‘de ware’, want stiekem geloven we allemaal nog in sprookjes.

Misschien vind je dit ook interessant:

Elitedaily.com

Reageer op artikel:
Volgens een liefdesexpert kan ‘de ware’ meer dan één persoon zijn en dat is maar goed ook
Sluiten