Yasmine Esser
Yasmine Esser Love 16 jan 2016

De ware nog niet gevonden? Met deze 6 tips vind je hem zo

Klaar met het gepruts met mister right now en wil je geen tijd meer verspillen aan bad guys of mannen die toch niet bij je passen? Heb je het voornemen om dit jaar de man te vinden die je nooit meer wilt laten gaan? Dan hebben we een paar tips voor je.

1. Zeker in het begin: laat alles op z’n beloop

En wees niet opdringerig. Geef wat er tussen jullie is de kans om te ontwikkelen. Het is logisch dat jullie nog niet meteen weten of jullie voor elkaar gemaakt zijn. Push niet te veel en je komt er snel genoeg achter of je deze kerel bij nader inzien toch de andere kant op had moeten swipen.

2. Een beetje hard to get kan geen kwaad

Als je niet té beschikbaar en gretig bent, zal hij alleen maar meer naar je verlangen. Je hoeft heus niet al je andere plannen af te zeggen als hij je mee uit vraagt. Maar een ijskoning zijn is ook weer niet nodig. Onthoud: het gaat om aantrekken en afstoten.

3. Maak hem aan het lachen

Zowel mannen en vrouwen vinden humor belangrijk in een relatie. Je wilt immers niet altijd opgescheept zitten met een chagrijn. Het is veel leuker om om te gaan met iemand die positief in het leven staat. Bovendien zijn lachende meisjes een genot om bij te zijn. Hij kan genieten van jouw schaterlach. Lachende meisjes zijn trouwens ook véél mooier.

4. Als hij aangeeft geen relatie te willen: ga

Sommige mannen zijn vanaf het begin duidelijk dat ze geen zin hebben in vastigheid. Wees ze daar dankbaar voor. Want als jij geen zin hebt in geklooi, dan passen jullie – in ieder geval op dit moment in jullie leven – niet goed bij elkaar. Accepteer zijn mening en blijf niet hopen dat hij wel van gedachten verandert. Ergens loopt een man rond die wel honderd procent voor jou wil gaan.

5. En blijf ook niet te lang hangen als er geen klik is

Tuurlijk, in het begin is alles onwennig. Maar als je na een paar dates nog steeds angstig denkt: ‘help, waar kunnen we over praten?’ dan mist er toch een klik. Soms is er wel aantrekkingskracht en toch geen klik. Dan is het misschien moeilijk in te zien dat hij niet de ware is. Maar je wilt een man waarbij je je helemaal jezelf kunt voelen toch? En niet ongemakkelijk.

6. Weet wanneer hij de ware is

Je kunt wel een lijstje met eisen hebben. Je kunt wel vinden dat hij niet alleen een wasbordje, blond haar en een baan op de Zuidas moet hebben, maar ook moet houden van romantische komedies en minstens tien centimeter langer moet zijn dan jij. Maar de persoon bij wie je altijd wilt zijn, kan totaal anders zijn. Natuurlijk gaat het om aantrekkingskracht, maar het gaat ook om een man bij wie jij je de beste versie van jezelf voelt. Een man je vertelt hoe mooi je bent, hoe trots hij is op jou en die je altijd op de eerste plaats zet. Als je die man te pakken hebt, laat hem dan nooit meer gaan.

LEES OOK: Dit is wat je sterrenbeeld zegt over hoe je date

Reageer op artikel:
De ware nog niet gevonden? Met deze 6 tips vind je hem zo
Sluiten