Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 25 apr 2018

8 dingen waar je je nóóit meer druk om hoeft te maken als je Mr. Right hebt gevonden

Eerlijk is eerlijk: niets is zo mooi, fijn en bijzonder als de ware tegen het lijf lopen. De onzekere periode tijdens het daten is écht voorbij. Je wéét gewoon dat hij Mr. Right is voor je. En dat is speciaal, want daardoor maak je je om je relatie minder zorgen.

Wie de ware vindt, heeft een soulmate voor het leven. Jij hoeft niet meteen je scheermes in de hoek te gooien, maar weten dat je vriend het niet erg vindt dat je even niet geschoren hebt, is al meer dan genoeg bevestiging van jullie fantastische relatie.

De ware gevonden: dingen waar je je niet meer druk om maakt

Jullie hebben awkward familiefeestjes overleeft, menig vakantiebestemming bezocht en zijn bovenal gék op elkaar. De perfecte basis voor een lang en gelukkig leven. Zeker als je niet eens meer aan de volgende dingen denkt.

Je maakt je niet meer druk om…

1. Het even niet zo strak in je vel zitten

Hé, niet iedereen heeft tijd om de fulltime fitgirl uit te hangen. De ware neemt je zoals je bent en je vriend vindt het helemaal niet erg als je even niet zo fanatiek bezig bent in de sportschool. Omarm de vetjes? Dat doet hij in ieder geval zeker.

2. Een scheve schaats rijden

De kans dat één van jullie (of allebei, slik) vreemdgaan blijft altijd. Maar als je met de juiste persoon bent hoef je je geen zorgen te maken als hij een avondje met vrienden is en niets van zich laat horen. Je weet dat je morgen de eerste bent die een appje krijgt. Panisch worden omdat hij misschien bij een ander is, is er voor jou niet bij. Je vertrouwt hem en hij jou.

3. Waar je nu bent in jullie relatie

Van elkaar leuk vinden, naar daten, naar een relatie… Jij weet waar jullie staan in de relatie. Sterker nog, je weet precies wat je aan hem hebt. Hij is je alles, dus bevestiging dat hij écht voor je gaat heb je niet meer nodig.

4. Hoe jullie relatie eindigt

Natuurlijk hoop je dat deze relatie voor altijd is. Jullie willen samen een toekomst opbouwen. Met een huis, werk en misschien wel kinderen. Als je de ware vindt krijg je er rust voor terug: je maakt je even niet druk om hoe de relatie kan eindigen.

5. Overgeven na een dronken avond

De ware rekent je niet af na een avondje iets te diep in het glaasje kijken. Nee, hij zorgt ervoor dat je veilig thuiskomt. Of nog beter, hij houdt je haar vast terwijl jij overgeeft.

6. Of hij nog wel van je houdt na een moeilijke periode

Zelfs met de ware maak je moeilijke tijden door. Soms zit je nu eenmaal niet zo lekker in je vel en dat merk je terug in je relatie. Maar na een moeilijke periode weten jullie nog steeds dat jullie ervoor elkaar zijn. En heel belangrijk: dat hij nog evenveel van je houdt.

7. Goed genoeg zijn

Jij verdient het beste in een relatie, maar hij ook. Na een tijdje samen zijn met Mr. Right weet je in ieder geval dat je goed genoeg bent voor hem. Het moment dat je die gedachte eindelijk kan loslaten is zó bevrijdend.

8. Niet jezelf kunnen zijn

Als je niet eens jezelf kunt zijn heb je de ware niet gevonden. Je hoeft niet continu op je tenen te lopen, want hij neemt je zoals je bent. Inclusief die gekke, rare kant van je. Daar is hij het stiekem nog het gekst op.

Reageer op artikel:
8 dingen waar je je nóóit meer druk om hoeft te maken als je Mr. Right hebt gevonden
Sluiten