Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Love 5 jan 2018

De wens voor 2018: 8 dingen die élke vrouw wil in de liefde

Oeps… Wij vrouwen houden er nooit mee op. Fantaseren over de perfecte liefde inclusief ons verlanglijstje wat de man allemaal zou moeten bezitten. Deze dingen willen we allemaal in de liefde in 2018 en die verdienen we ook:

1. Een man die de sterren van de hemel kookt

Een man die de heerlijkste sushi kan maken maar ook een simpele pasta voor zondagavond. Hij vindt het niet alleen leuk om te koken maar óók om een beetje voor jou te zorgen.

2. Een man die je élke dag vertelt hoe mooi je bent

Want we horen het nooit vaak genoeg hoe mooi hij ons vindt. Het liefst horen we elke dag een ander detail wat hij mooi aan ons vindt. Bijvoorbeeld de ene dag dat hij je lach mooi vindt en de andere dag dat je mooie handen hebt. Dit is niet te veel gevraagd toch?

3. Een man die verrassingen voor je organiseert

Zonder dat je er dit keer achterkomt. Een man die ervan geniet om jou te verrassen met de dingen waarvan hij weet dat jij het geweldig leuk gaat vinden. Hij laat je voelen als de prinses die je stiekem af en toe wilt zijn.

4. Een man die altijd vol trots over je spreekt

Een man die al zijn vrienden vertelt over hoe gek hij op je is en hoe leuk je bent. En uiteraard vertelt hij ook vol trots over jou bij zijn familie. Hij wil niets later dan uiten waarom hij zo graag met jou is.

5. Een man die je altijd weet te beminnen in bed

Een man die er altijd alles aan doet zodat jij het ook fijn vindt in bed. Een man die geen seks met je heeft voor zijn genot, maar voor júllie genot.

6. Een man die om onze grapjes lacht

Want wij vinden ze zelf zo heerlijk. En we willen niets liever dan dat hij dat beaamt door mee te lachen.

7. Een man die bloemen voor ons meeneemt

Hoe cliché het ook mag klinken, we worden echt gelukkig van een man in de deuropening met de prachtigste bloemen die hij heeft kunnen vinden in de stad. Het liefst op een moment dat we het niet verwachten.

8. Een man die je in slaap én wakker kust

Elke dag weer, het hele jaar door alsjeblieft.

LEES OOK: 23 dingen die iedere vrouw aan haar lover vraagt, elke keer weer

Reageer op artikel:
De wens voor 2018: 8 dingen die élke vrouw wil in de liefde
Sluiten