Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 31 mrt 2018

Serie time! Er is een Nederlandse serie à la Suits en die wil je echt zien

Als je Suits niet alleen maar keek voor Harvey Specter maar ook omdat je de hele advocatuur wel een interessant wereldje vindt, kun je binnenkort je hart ophalen bij een nieuwe Nederlandse serie. En met binnenkort bedoelen we al volgende week.

Vanaf volgende week kun je namelijk kijken naar een Nederlandse serie in de trant van Suits, genaamd De Zuidas. En dat belooft weer een heerlijke serie te worden. Eigenlijk alleen al het kijken waard als je houdt van mannen in pak.

De Zuidas is de Nederlandse versie van Suits

De Zuidas gaat over een groepje ambitieuze advocaten op de Amsterdamse Zuidas. Maar het zal natuurlijk niet alleen gaan om de zaken. Er zullen een boel schandalen, handtastelijke cliënten, uit de hand gelopen kantoorborrels en affaires voorbij komen.

De net afgestudeerde rechtenstudent Sabia speelt de hoofdrol. Zij zet alles op alles om een plek te bemachtigen en te behouden bij een van de beste advocatenkantoren op de Zuidas, Van de Sande Grinten Meijer (VDSGM).

Nieuwe serie: De Zuidas op NPO3

Noortje Herlaar, Robert de Hoog, Guy Clemens, Jouman Fattal, Bram Suijker, Annet Malherbe en Mark Rietman zullen de rollen van de advocaten op zich nemen.

Je kunt de serie kijken vanaf 1 april op NPO 3. De Zuidas wordt uitgezonden om 21.15 uur.

Ben jij meer het type dat vroeg naar bed gaat en dit te laat vindt: je kunt het natuurlijk ook online terugkijken.

Reageer op artikel:
Serie time! Er is een Nederlandse serie à la Suits en die wil je echt zien
Sluiten