Renée
Renée | LinkedIn Life 27 mrt 2018

Eindelijk! Gino onthult of Deborah Leemans wraak heeft genomen op de vreemdgaande Timtation

Grote kans dat jij ook met een doos tissues aan je zijde toe hebt moeten kijken hoe het sprookje van Deborah Leemans in Temptation Island aflevering 10 uit elkaar spatte. Haar Tim heeft gevoelens voor verleidster Cherish en lijkt zijn huidige vriendin te zijn vergeten... Maar heeft Deborah wraak genomen?

De beelden dat Tim de briefjes van het raam rukte waarop stond: no girls allowed, unless Deborah Leemans heeft Deborah nog niet eens gezien. Maar het was al meer dan genoeg om geconfronteerd te worden met hoe háár Tim speeksel uitwisselde met een verleidster die niet eens oprecht geïnteresseerd is in hem.

Neemt Deborah Leemans wraak?

Gino onthult het één en ander aan Cosmopolitan over DE avond. Hij was namelijk degene waar Deborah avond na avond close mee was en haar het beste kent. De grote vraag is nu: neemt Deborah wraak met hem of niet?

‘Ze is totaal niet wraaknemend, zelfs nadat ze boos was op hem, heb ik dat nooit dat idee gehad. Ik weet wel dat Deborah mij oprecht leuk vond, alleen dat ze dat totaal blokkeerde voor Tim. Zoals je ook hoort te doen in een relatie.’

50/50 kans

Duidelijke taal, dus. Gino probeert nog wel verwarring te zaaien door te vertellen dat hij niet kan zeggen óf de kijker meer van hem en Deborah gaat zien. ‘Voor de kijker is de kans denk ik 50/50.’ Juist…

Er is maar één ding dat je kunt doen en dat is afwachten. De komende afleveringen zijn in ieder geval spannend genoeg dat je vooruit wilt kijken. Heb je nog niet alle afleveringen gezien? We hebben ze hier op een rijtje gezet.

Reageer op artikel:
Eindelijk! Gino onthult of Deborah Leemans wraak heeft genomen op de vreemdgaande Timtation
Sluiten