Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 30 apr 2018

Oei! De moeder van Tim haalt uit en zegt dat Deborah vreemdging vóór Temptation Island

Vreemdgaan in Temptation Island is natuurlijk precies wat de programmamakers willen zien. Dat Tim zijn tong in Cherish stak, was goed voor de kijkcijfers, maar niet voor de gevoelens van Deborah. Alleen wat horen we nu? De gekwetste Debra lijkt helemaal niet zo onschuldig te zijn.

Ugh, wat is dit seizoen van Temptation Island toch smullen. Maar het is nog lang niet voorbij: Tim heeft zijn moeder erbij gehaald in de strijd tegen Deborah. #nogmeersmullen

Tim en Deborah hadden één belangrijke afspraak: of er iemand zou vreemdgaan of niet, ze zouden het netjes houden in de media. En daar heeft Deborah zich dus niet aan gehouden. Daarom gaat Timtation niet alleen in de aanval, maar zijn moeder ook. Uh oh.

Vreemdgaan? Deborah kan er schijnbaar ook wat van

Deborah kan rekenen op de steun van praktisch alle Temptation fans. Maar wat blijkt? Als we den Tim en zijn moeder Vera mogen geloven is ze heus geen lieverdje. Sterker nog, hij mag dan op televisie vreemdgaan, Deborah deed dat al vóór het programma.

In Dag Allemaal vertelt zijn moeder: ‘Wat hij met Cherish gedaan heeft, is niet oké. Ook al zijn ze niet intiem geweest, een kus gaat al te ver, vind ik. Daar heb ik Tim op aangesproken. Maar de kijker kent hun voorgeschiedenis niet. Ik kan je zeggen: zijn liefde voor Deborah was allang niet meer zo groot. Want sorry… Zij is ook niet zuiver op de graat.’

Maar met WIE dan?

Oké, oké. Deborah is dus niet vies van vreemdgaan als we dit verhaal mogen geloven. Maar met wie heeft ze dan in hemelsnaam het bed gedeeld? Moeder en zoon beweren dat Debra met niemand minder dan haar baas eh… intiem was.

Tim laat in ieder geval merken wat hij ervan vindt. ‘Ik begrijp maar al te goed dat Deborah zich gekwetst voelt. Ik had het ook liever anders gezien. Maar is het dan echt nodig om mij zo zwart te maken? Terwijl wij allebei weten wat er echt voor ‘Temptation’ gebeurde…’

Verbond verbroken

Dat Timtation gekwetst is door Deborah’s interview in Dag Allemaal is een understatement. Vreemdgaan of niet, Debra heeft hun verbond om slecht over elkaar te spreken in de media nu verbroken.

Wie weet is dit interview dus nog niet eens het laatste wat we over de twee horen… Het ziet ernaar uit dat het moddergooien nu pas écht is begonnen. De timing is wel weer perfect: vanaf donderdag is te zien hoe het nu met de koppels gaat na de opnames van Temptation.

Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Reageer op artikel:
Oei! De moeder van Tim haalt uit en zegt dat Deborah vreemdging vóór Temptation Island
Sluiten