Yasmine Esser
Yasmine Esser Love 5 dec 2018

Dit is waarom december juist de perfécte tijd is om een nieuwe relatie aan te gaan

December is een beetje een enge maand als je met iemand aan het daten bent. Want sneller dan je misschien van plan was, word je geconfronteerd met vragen als ‘wil ik dit wel echt?’ ‘is dit de persoon waar ik kerst mee wil vieren?’ en ‘vindt hij me leuk genoeg om aan zijn ouders voor te stellen?’.

Als je aan het daten bent en het is december, kun je dan ook behoorlijk wat kriebels krijgen. Van paniek tot vlinders. December lijkt namelijk niet echt de perfecte timing om je kwarrel in een rela te veranderen. Maar weet je, eigenlijk is dit juist de perfécte tijd van het jaar.

Het is cuffing season dus maak het officieel

De Amerikaanse website EliteDaily.com heeft onderzoek gedaan en kwam tot de conclusie dat dit juist dé tijd van het jaar is om het officieel te maken met je lover. Geen stress dus.

De website ondervroeg 119 respondenten tussen de 18 en 38 jaar naar hun relatie. 60 procent van de ondervraagden gaf aan zijn of haar partner tussen 1 oktober en 14 februari te hebben ontmoet. Dit is het zogenaamde cuffing season, de tijd van het jaar dat het donker en koud is en dat je ineens heel graag tegen iemand aan wil kruipen.

December is dé tijd om een nieuwe relatie aan te gaan

14 procent van de ondervraagden heeft zijn of haar partner zelfs in december ontmoet. Heb je daarom pas iemand ontmoet, dan kan het wel eens de liefde van je leven zijn.

Maar ben je single en ook niet aan het daten? Dan is er nog steeds geen reden tot paniek. Want de meisjes die met de feestdagen vrijgezel zijn, zijn juist het allerleukst. En knap. Lees zelf maar.

Dit is waarom de allerleukste meisjes single zijn tijdens de feestdagen

Reageer op artikel:
Dit is waarom december juist de perfécte tijd is om een nieuwe relatie aan te gaan
Sluiten