Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Life 4 mei 2016

Deel 2: 6 dingen die je alleen met je beste vriendin kunt doen

We hebben allemaal wel één vriendin waarvan we weten dat we er altijd op aankunnen. Een vriendin waarbij je weet dat zij er door dik en dun voor je zal zijn. Iemand waar je in iedere situatie bij terecht kan. Haar moet je koesteren. En deze dingen kan je alleen met haar doen, oeps... :

1. Elkaars ijskast leeg eten

Want je kan het laatste plakje kaas simpelweg niet laten liggen en je vindt het niet nodig om te vragen. Uiteraard vindt ze dat ook helemaal niet erg. Tot die keer dat je haar emmertje met 500 gram bosbessen helemaal in je eentje hebt opgegeten. Niet zo héél sociaal vind je wel?

2. Elkaars pukkels uitknijpen

Je vindt het heerlijk om dat te doen, bij jezelf, bij je lover maar ook bij haar. Als ze het niet toelaat ben je in staat om haar in de houdgreep te houden om die ene mee-eter te verwijderen. Best wel een beetje vies, maar ja daar is ze je bestie voor.

3. Je slechte humeur niet verbloemen

Als je eerlijk bent bel je haar zelfs op om te vertellen hoe chagrijnig je wel niet bent. En het liefst reageer je het ook nog even op haar af. Vaak laten jullie dit maar gewoon gaan want ach, zo gaat het nou eenmaal.

4. Elkaars familie op de hoogte houden

Vooral als ze je bestie niet kunnen bereiken dan bellen ze direct jou. Want waar jij bent is zij en waar zij is ben jij. En dat weten jullie ouders dondersgoed. Het is dan ook regelmatig gebeurd dat je het voor je vriendin moest opnemen tegen haar ouders: ´Nee hoor, Lara was niet zo heel dronken gister, echt niet. Is gewoon verkeerd gevallen.´

5. Samen in één bed slapen

Want dit doe je het liefste met je lover of met haar. Jullie kunnen gerust een week lang in hetzelfde bed slapen zonder geïrriteerd te raken. Het is zelfs zo dat je haar na een lange vakantie in één bed een klein beetje mist. Want het is toch wel heel gezellig, samen wakker worden.

6. Elkaar kleding ongevraagd lenen

Je trekt een trui van haar aan zonder het te vragen en ze kijkt er ook niet meer gek van op. Als jij iets kwijt bent bel je ook meteen haar op. Want je hebt maar één dief in je vriendengroep en dat is je hartendief, je beste vriendin voor altijd.

LEES OOK: 8 x dingen die je echt alleen met je beste vriendin kunt doen

Reageer op artikel:
Deel 2: 6 dingen die je alleen met je beste vriendin kunt doen
Sluiten