Emma Plasmans
Emma Plasmans Life 25 aug 2020
Leestijd: 2 minuten

Zijn dit ze dan? De 10 deelnemers van Wie is de Mol 2020?

De diehard Molloten zijn vanaf 5 september weer in hun element: het nieuwe seizoen van ‘Wie is de Mol’ gaat dan van start. En dit is niet zomaar een seizoen, dit wordt een speciaal jubileumseizoen waarin we oude bekenden zien die opnieuw op zoek gaan naar de mol. Alhoewel de kandidaten tot aan de start van het televisieprogramma geheim blijven, zorgen de fans er wel voor dat ze alles op alles zetten om erachter te komen wie er meedoen.

Ben jij ook zo benieuwd? Lees dan snel verder.

Deelnemers Wie is de Mol

Desondanks we allemaal al weten dat de kandidaten tot aan het programma nog geheim zijn, zijn we toch op een goed spoor gezet door de makers. Zij hebben vorige week al een aantal korte interviews met de deelnemers op hun site geplaatst. En het leuke is: uit hun antwoorden zijn kleine aanwijzingen te halen. Om het nog makkelijker te maken, wordt ieder interview begeleid met een foto uit het seizoen waarvan de deelnemer of deelneemster heeft meegedaan.

Molloot Felix denkt te weten wie de kandidaten zijn en deelt dat met iedereen op Instagram. Volgens hem zijn de deelnemers: Horace Cohen, Nikkie de Jager, Ron Boszhard, Tina de Bruijn, Peggy Vrijens, Patrick Martens, Tygo Gernandt, Nadja Hüpscher, Jeroen Kijk in de Vegte en Ellie lust. Hieronder zie je de Instagram-post van Molloot Felix.

Wanneer te zien?

Zoals we al eerder schreven is het jubileumseizoen van Wie is de Mol te zien vanaf zaterdag vijf september om 20.30 uur bij AVROTROS op NPO 1. Pas dan zullen we er echt achter komen wie er wel en niet mee gaan doen aan het speciale seizoen. Wie hoop jij dat er mee gaan doen?

Lees ook: Je kunt nu ook zelf aan Wie is de Mol meedoen dankzij dit bordspel

Reageer op artikel:
Zijn dit ze dan? De 10 deelnemers van Wie is de Mol 2020?
Sluiten