Yasmine Esser
Yasmine Esser Life 22 nov 2016

#deleven! Haal alles uit je leven en maak kans om op televisie te komen

‘De leven’ is geen grammaticale fout, het is een way of life. Echt leven. Dat is #deleven. Vijf jaar geleden alweer leerde rapper Sef ons dat er een verschil is tussen hét leven en dé leven. Hoe hij hier op kwam zie in je deze korte docu.

Het leven is een leven dat gewoon voortkabbelt. Dé leven is ervoor kiezen de dingen te doen waar jij gelukkig van wordt. Dé leven is een leven vol verrassingen, omdat je nooit weet wat je te wachten staat. Het is niet druk zijn met plannen, maar met leven.

Met je beste vriendinnen de hele nacht dansen. Een spontaan tripje naar het buitenland. Etentjes met je lover. Maar ook die hele reep Tony’s opeten. Voor iedereen anders in te vullen maar bovenal doen wat je wilt doen. Dat is #deleven.

Op televisie komen

Zorgverzekeraar Anderzorg maakte met Sef een mini-docu over de leven. Hierin vertelt hij wat voor het hem betekent. Ook zie je dat de leven een grote invloed heeft op heel veel mensen. Want dankzij Sef beseffen we dat we zoveel mogelijk moeten genieten van ‘de leven’.

Wat is #deleven voor jou?

Hoe haal jij alles uit het leven? Wat zijn voor jouw ultieme geluksmomentjes? Hoe krijg jij het gevoel dat je hebt genoten? Als jij laat zien wat voor jou #deleven is door een foto in te sturen, maak je kans om in een tv-commercial te komen. Dat is pas #deleven, toch? Stuur de foto in via Anderzorg voor 15 november aanstaande en wie weet zie jij jezelf terug in de commercial.

In samenwerking met Anderzorg

Reageer op artikel:
#deleven! Haal alles uit je leven en maak kans om op televisie te komen
Sluiten