Yasmine Esser
Yasmine Esser Life 10 augustus 2017

Liehief! Er is een adorable film met de hoofdpersoon uit Intouchables

Goed nieuws voor alle fans van Intouchable. De Franse film had in 2011 ons hart veroverd. En vooral hoofdrolspeler Omar Sy had ons diep ontroerd. En nu is hij terug, in opnieuw een prachtige rol. Namelijk in de film Demain tout Commence (Morgen begint alles). Hebben jullie deze fantastische film al gezien?

Demain tout commence

Demain tout Commence is al een tijdje uit, maar mocht je deze film nog niet hebben gezien, doe het dan, want het is echt een pareltje.

Het is namelijk een heerlijke feelgood film. Al kunnen we niet beloven dat we geen traantje zullen laten. Emotionele kijkers, als we zijn.

Omar Sy is adorable in deze film

Omar speelt Samuel, een man die woont aan de Franse kust, waar hij leeft zoals hij dat wil. Stress kent hij niet en aan een vaste relatie doet hij ook niet. Onbezonnen gaat hij van de ene vrouw naar de andere.

Maar dan staat een van zijn vroegere veroveringen ineens voor hem. Christine, gespeeld door Clémence Poésy (ken je haar nog van Gossip Girl?). Met een baby. Sam’s baby.

Ze gaat er vandoor zonder baby Gloria mee te nemen en Sam blijft verbijsterd achter. Hij besluit het meisje terug te brengen naar haar moeder, in Londen. Maar daar loopt de zoektocht op niks uit.

Acht jaar later is Sam gelukkig met dochter Gloria, ze hebben samen een nieuwe leven opgebouwd. Maar dan staat Christine ineens op de stoep. En ze wil haar dochter terug…

Hier vast de trailer:

Beautify’s Yasmine schreef ook een review over deze film, dat lees je hier: Yas keek Demain tout commence: Een film voor iedereen die moest huilen én lachen bij Intouchables

Reageer op artikel:
Liehief! Er is een adorable film met de hoofdpersoon uit Intouchables
Sluiten