Lisanne de Jager
Lisanne de Jager Life 22 mei 2019

Van vrienden naar lovers of toch niet? Demi en Gaetan hebben nog elke dag contact

Oei oei oei, wat een finale van Temptation. Het moment waar we allemaal op hebben gewacht. Hoe gaat het met alle koppels en wat is er nu echt waar van alle roddels rondom Temptation Island? Er ging al eerder een gerucht rond over het feit dat Gaetan en Demi elke dag contact hebben. En wat blijkt…

Let op spoiler alert! In de finale zien we dat de relatie van Demi’s en Sidney weer helemaal koek en ei is. Ze hebben veel gepraat, gepraat en ja uh ja dus nog meer gepraat. Team Semi is weer helemaal op de rails of lijkt het te mooi om waard te zijn en zien we binnenkort een team Daetan?

Gaetan en Demi spreken elkaar nog elke dag

In het laatste shot van dit koppel wordt ons verteld dat Demi en de verleider Gaetan nog steeds contact met elkaar hebben. En niet één keer in de week, nee. Na de opnames hadden ze schijnbaar nog iedere dag contact is.

De grote vraag is natuurlijk wat Sidney hiervan vindt? Sidney die in de vorige aflevering liet merken dat hij geen enkel respect had voor Gaetan. Toch lijkt alles weer helemaal oké, want Sidney en Demi hebben heel veel gepraat en lijken gelukkiger dan ooit. Het ziet er dus niet naar uit dat er meer dan een vriendschap in zit voor Demi en Gaetan.

Lees ook: Eindelijk antwoord! Waarom zijn Roger en Laura uit elkaar?

Reageer op artikel:
Van vrienden naar lovers of toch niet? Demi en Gaetan hebben nog elke dag contact
Sluiten