Renée
Renée | LinkedIn Love 16 mei 2019

YES! We weten eindelijk of Demi en Sidney nog samen zijn na Temptation Island

Je kunt nú Temptation Island aflevering 16 kijken op Videoland en dat betekent één ding. Je hoort eindelijk of de koppels nog samen zijn of niet. Na het verdrietige nieuws dat Heikki en Milou hun relatie hebben verbroken is er goed nieuws. Demi en Sidney hebben namelijk nog wél een relatie.

Het is geen verrassing, maar het is wel heel goed om te horen dat Demi en Sidney nog steeds samen zijn. We praten je even bij.

Demi en Sidney hebben nog steeds een relatie

Het onmogelijke is mogelijk: er is een koppel dat nog steeds een relatie heeft na Temptation Island. Het programma legt een vloek op heel veel relaties, maar deze twee zijn er juist sterker door geworden.

Voor de opnames waren er niet per se problemen in de relatie. Nope, ze deden vooral mee vanwege de bekendheid, want dat is wel iets wat Demi ziet zitten. In dat geval was dit misschien wel het juiste programma voor haar. Niet alleen is ze nog samen met de liefde van haar leven, ze heeft ook 200.000 volgers eraan over gehouden.

Sidney: “Vanaf het eerste moment dat we terug in de bus kwamen huilde ik en viel ik bij Demi in de armen. Vanaf dat moment was het weer goed.” Schattig. We kunnen bij dezen dus bevestigen dat ze nog altijd heel verliefd zijn. Als het aan Sidney ligt komen er kindjes en gaan ze later zeker trouwen. Eind goed, al goed.

Lees ook: Zo nep is Temptation Island: ‘Verleidster Demi uit bed gehaald om naar dronken Sidney te gaan’

Meer over de laatste Temptation Island aflevering:
Lees hier ALLES wat er is gebeurd in de allerlaatste aflevering van Temptation Island 2019
Eindelijk antwoord! Waarom zijn Roger en Laura uit elkaar?
SPOILER ALERT: Hebben Heikki en Milou nog een relatie?
Morgan en Rodanya zijn niet meer samen en we weten precies ze heeft gedaan met Danicio

Reageer op artikel:
YES! We weten eindelijk of Demi en Sidney nog samen zijn na Temptation Island
Sluiten