Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 12 mrt 2018

Oeh! Denise verklapt wat er nu echt is gebeurd met Mezdi in Temptation Island

Goed, we zijn nog steeds een tikkie in shock door wat er allemaal gebeurde in aflevering 8 van Temptation Island. We zullen het niet verklappen, maar je kunt het hier zien als je wil. Maar door al die heftige escapades vergeten we een beetje dat er in aflevering 7 ook de nodige dingen gebeurden.

Zo zagen we in Temptation Island aflevering 7 dat Mezdi mee naar binnen ging bij het hutje van Denise. En vervolgens hoorden we kusgeluiden. Maar of er écht werd gezoend of dat het een dolletje was, dat was natuurlijk de vraag.

Tot nu. Want Denise verklapt aan het programma Goedele on Top wat er echt is gebeurd in de kamer.

Denise vertelt wat er echt is gebeurd met Mezdi

Volgens Denise gaven ze elkaar vooral kusjes in de nek en op de wang. En heeft Mezdi aan haar billen en benen gezeten. Ook zou Mezdi hebben gezegd dat hij niet verder wilde gaan, omdat hij wilde wachten tot zijn vriendin Danielle eerst de mist in zou gaan. Als zij een misstap zou begaan, dan zou hij dat ook doen, maar dan was hij niet de eerste.

Vinden we best een achterbakse actie van Mezdi. En sneu voor Danielle. Want zou Mezdi al die tijd al het doel hebben gehad om zijn relatie te saboteren?

Mezdi had tijdens het voorval met Denise zijn microfoon afgedaan. Maar, en nu komt het, Zwanette had haar microfoon in het huisje van Denise achtergelaten toen ze ging slapen, op het nachtkastje. Alles is dus toch vastgelegd.

Na het hele gedoe heeft Denise voor de camera verteld dat zij en Mezdi elkaar kusjes gaven. En Mezdi was daar op z’n zachts gezegd niet blij om. Hij zou daarna naar Denise zijn gegaan en hebben geschreeuwd dat ze leugens verspreidde. Oke dan…

We moeten wel zeggen dat we nu nóg minder fan zijn van Mezdi. Al blijft zijn geflirt wel goede tv opleveren.

Bekijk hier de hele aflevering van Goedele on Top met Denise.

Reageer op artikel:
Oeh! Denise verklapt wat er nu echt is gebeurd met Mezdi in Temptation Island
Sluiten