Dit is wat wij vrouwen denken tijdens het sporten

Dat we ons eindelijk naar de sportschool hebben weten te slepen, betekent niet dat we er ook daadwerkelijk van genieten. Want geef toe; van het sporten zelf worden we niet bepaald blij. Wel voelen we ons geweldig en super voldaan ná het sporten.

Sporten is elke keer weer een overwinning op onszelf. We hebben het dan toch maar weer even gedaan. Hetzelfde geldt voor een rondje hardlopen, je yogales bijwonen of wanneer je je dagelijkse portie oefeningen via een app op je telefoon hebt gedaan.

Om het vol te houden is het belangrijk dat je weet waarvoor je sport. Is het om je lijf in shape te houden, je uithoudingsvermogen te vergroten of voor het fijne gevoel wat je hebt over jezelf wanneer je klaar bent? Houd dat in gedachten wanneer je tijdens het sporten de neiging hebt om (letterlijk) de handdoek in de ring te gooien. Met een duidelijk doel voor ogen is het makkelijker om de marteling van het sporten vol te houden.

En onthoud: Je bent niet alleen. Check hier een hilarisch filmpje over alle herkenbare gedachten die vrouwen hebben tijdens het sporten.

Reageer op artikel:
Dit is wat wij vrouwen denken tijdens het sporten
Sluiten