Jaaaa! Er is een derde film over Soof in de maak en dat wordt genieten

Sinds de eerste scene dat we Lies Visschedijk als Soof zagen waren we verliefd. Iedere film en elke serie waarin Soof de hoofdrol speelt bingen wij met liefde, Soof neemt ons iedere keer weer mee in haar grappige en chaotische leven. Wij hebben heel goed nieuws voor alle Soof-liefhebbers, want er komt een derde film aan.

De makers van Soof blijven maar cadeautjes geven, ze maken de ene succesvolle film na de andere fantastische serie. Bel je moeder en je vriendinnen maar vast op, want binnenkort maken jullie weer een tripje naar de bios om de derde Soof-film te bekijken.

De derde film over Soof komt eraan

Gisteren bevestigden de makers van Soof (KeyFilm en Millstreet Films) dat er een derde film over onze geliefde Soof aankomt. Lies Visschedijk kruipt opnieuw in de rol van de chaotische keukenprinses en de regie wordt gedaan door Anne de Clercq, die ook de regie van Soof de Serie deed. Het belooft dus weer net zo’n heerlijke film te worden als alle andere.

Happy Valentine’s day❤❤

115 Likes, 2 Comments – Soof (@soofdefilm) on Instagram: “Happy Valentine’s day❤❤”

Het verhaal

Wat er in de derde film allemaal aan bod komt? Houd je vast, dochter Sacha gaat namelijk trouwen. Voor de verandering heeft Soof haar leven op orde. De Kooksoof loopt op rolletjes, ze is gelukkig en haar kinderen zijn goed opgedroogd. Toch krijgt Soof slecht nieuws en dan duikt ze volledig in de bruiloft van Sacha, om wat afleiding te vinden.

We moeten nog even geduld hebben, want de film komt (naar schatting) pas eind 2020 in de Nederlandse bioscopen. Tot die tijd genieten we van de eerste twee Soof-films en de serie.

Lees ook: Waarom mensen die dingen uitstellen het succesvolst in het leven zijn

RTL Boulevard

Reageer op artikel:
Jaaaa! Er is een derde film over Soof in de maak en dat wordt genieten
Sluiten