Oeh! Het derde seizoen van 13 Reasons Why staat eerder op Netflix dan je denkt

We hebben al twee seizoenen gezien van de spraakmakende serie 13 Reasons Why en wachten met smart op het derde seizoen. Dan komen we er eindelijk achter hoe het afloopt met Tyler en of Clay in aanraking komt met de politie. Aan dat wachten is bijna een einde gekomen, want het derde seizoen staat eerder op Netflix dan je denkt.

Al eerder hoorden we dat de opnames van het nieuwe seizoen wat vertraging opliepen, omdat de acteurs niet tevreden waren met hun salaris. Het leek erop dat we nog lang moesten wachten op het derde seizoen, maar hij is toch dichterbij dan we dachten.

Het derde seizoen van 13 Reasons Why staat in oktober op Netflix

Het ziet ernaar uit dat we in oktober allemaal 13 Reasons Why aan het bingen zijn, dan staat het nieuwste seizoen namelijk op Netflix. Het nieuws is nog niet bevestigd door Netflix zelf, maar wel door acteur Zach Prusak. Zach speelt Jock in de show en deelt het volgende bericht op Twitter.

Zach Prusak on Twitter

13 Reasons Why season 3. October 2019 ! Let’s go ! #13ReasonsWhy #13ReasonsWhySeason3

Wat we weten al over het derde seizoen

De eerste twee seizoenen gingen over hoofdpersoon Hannah Baker, maar zij maakt geen terugkeer in het derde seizoen. Het nieuwe seizoen focust zich vooral op de andere personages, zoals Clay, Tyler, Jess, Alex en Chloe. Het verhaal speelt zich voornamelijk af op de middelbare school, dit werd eerder bekend gemaakt. Waar de verhaallijn precies over zal gaan, dat blijft nog even spannend.

Lees ook: OMG! Katherine Langford uit 13 Reasons Why krijgt de hoofdrol in een nieuwe serie

Reageer op artikel:
Oeh! Het derde seizoen van 13 Reasons Why staat eerder op Netflix dan je denkt
Sluiten