Redactie
Redactie Life 21 okt 2020

Can’t wait – In het derde seizoen van You gaan we nieuwe gezichten zien

Het tweede seizoen van hitserie You kwam eind vorig jaar uit, en sindsdien kunnen we niet wachten op derde seizoen. We zijn dan ook dolgelukkig met het nieuws dat de makers alweer bezig zijn. In het nieuwe seizoen kunnen we weer een hoop creepy gebeurtenissen verwachten van Joe Goldberg. Maar da’s niet alles. Wij praten je bij.

Dit artikel verscheen eerder op NSMBL.

Er is bekendgemaakt dat twee nieuwe acteurs zich bij de cast zullen aansluiten. Dat maakte Netflix bekend via Twitter.

Derde seizoen van You

Dat het einde van seizoen twee ons met een hoop spanning heeft achtergelaten mag wel duidelijk zijn. We zijn benieuwd hoe het zal aflopen tussen de zwangere Love en Joe.

Het lijkt erop dat het geen huisje, boompje, beestje zal worden voor het stel, want Joe heeft al een oogje op zijn nieuwe buurvrouw. ”I will figure out a way to get to you. See you soon, neighbour,” zegt hij in de laatste aflevering.

Nieuwe personages

You-acteur Penn Badley liet per ongeluk eerder via Twitter weten dat er een vervolg zal komen op het tweede seizoen. Ook sprak hij zelfs over de personages in een interview met Entertainment Tonight. De acteur zei over een van de personages uit het tweede seizoen:

”Ze lijkt niet op hetzelfde soort roofdier als ik ben. Ze lijkt niet op degene die ze is in seizoen drie,” vertelt hij. Over wie het precies gaat is nog niet helemaal duidelijk, zou het over de nieuwe buurvrouw gaan?

Naast de bekende personages, zullen we ook nieuwe gezichten in het derde seizoen van You zien. Shalita Grant zal Sherry spelen, een ‘momfluencer’ die zich anders voordoet dan wie ze werkelijk is. Het andere personage zal Travis Van Winkle spelen, de rijke Cary die Joe uitnodigt in zijn cirkel.

Netflix

Netflix had al eerder het nieuws van You seizoen drie bevestigd. Zo deelde de streamingdienst een eerste teaser op Instagram “Oh…hello you. You S3 is coming,” schreef Netflix. Volgens Deadline kunnen we het nieuwe seizoen in 2021 verwachten. Wij kunnen niet wachten.

Reageer op artikel:
Can’t wait – In het derde seizoen van You gaan we nieuwe gezichten zien
Sluiten