Emma Plasmans
Emma Plasmans | LinkedIn Life 18 sep 2020

You-fans opgelet: we hebben héél erg goed nieuws

Fans van de serie You opgelet: het derde seizoen van de serie komt steeds dichterbij. De productie zal dit jaar (!) nog van start gaan. We hebben dus nog wel eventjes geduld nodig maar uiteindelijk hebben we dan wel wat.

Wij kunnen écht niet wachten.

Derde seizoen You

Volgens een bron gaan de opnames van You later dit jaar van start (can’t wait). Dit betekent dus dat we niet heel lang meer hoeven te wachten op het derde seizoen. Of we de serie ook nog kunnen bekijken in 2020 wordt lastig. Maar hey, het komt er in ieder geval aan. Dat is al goed nieuws.

De serie You

Voor degene die de serie nog niet kennen of wel een opfrissertje kunnen gebruiken, hierbij een kleine samenvatting. In het eerste seizoen ontmoet Joe (hoofdrolspeler) een meisje in de boekenwinkel en de vonk slaat meteen over.

Zij verklapt haar naam en hij vindt haar op sociale media. Klinkt als een romantisch verhaal, toch? Niet dus. YOU gaat over een hele duistere obsessie.

In het twee seizoen is Joe verhuisd naar L.A om een nieuwe start te maken. Maar ook daar komt hij een wel heel leuk meisje tegen. In het tweede seizoen zie je hoe Joe vecht tegen zijn creepy gedachtes.

Cliffhanger en het nieuwe seizoen

In het laatste seizoen zie je dat de serie stopt met een mysterieuze buurvrouw.. Wie zou dit zijn en gaat seizoen drie hierin verder? Volgens de makers van de serie komt de cliffhanger uiteraard terug in seizoen drie.

Volgens de makers van de serie was het vrij duidelijk dat ze voorzichtig waren om niet te veel van haar te laten zien in seizoen twee. Deze rol is namelijk technisch gezien nog niet gecast, maar wat wel duidelijk is dat er zeker te weten veel gaat gebeuren met de buurvrouw in seizoen drie.

Sterker nog: veel fans denken dat de buurvrouw de moeder van Joe is, maar dit zullen we pas echt zeker weten wanneer het seizoen uitgebracht wordt. Wat denk jij?

Lees ook: Oeh la la! Fifty Shades Darker staat binnenkort op Netflix

Reageer op artikel:
You-fans opgelet: we hebben héél erg goed nieuws
Sluiten