Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 8 september 2017

Wow! In Barcelona komt een dansfestival in de lucht

Het festivalseizoen afgelopen? Bijna. En als je een echte festivalganger bent dan wil je het seizoen natuurlijk op een spectaculaire manier afsluiten. En dat kan, in Barcelona. Waar een festival wordt gehouden dat letterlijk sky high gaat door middel van luchtballonnen.

Een dansfestival in de lucht

Heb je er ooit wel eens van gehoord? Een dansfestival in de lucht? Vanaf nu wel: In Barcelona komt er namelijk een festival waar met behulp van luchtballonnen de dansvloeren letterlijk de lucht in zullen gaan.

Dit super vette festival heet Skyfest en wordt gehouden op zaterdag 16 september in de wereldstad Barcelona. Inderdaad, Barcelona + muziek + Desperados én dat allemaal in de lucht. Dat is toch ongelooflijk cool? Dit festival georganiseerd door Elrow en Desperados is eenmalig, dat betekent: gaan met die banaan.

De muziek

Skyfest wordt een festival met een hoogwaardig en gevarieerd aanbod aan muziek. De DJ’s zijn afkomstig vanuit de hele wereld en de muziek is van topniveau. Dit exclusieve festival is slechts voor 1500 gasten, en jij kunt kaartjes kopen óf zelfs winnen.

Winnen?

Als je een six pack Desperados koopt, maak je kans om de kaartjes voor het festival te krijgen samen met een compleet verzorgd weekend inclusief vliegtickets. Je mag ook nog eens twee vriendinnen mee nemen. Waar wacht je nog op? Inslaan die Desperados.

LEES OOK: Perfect: Dit prachtige hoesje laadt je telefoon op terwijl je danst op een festival

Reageer op artikel:
Wow! In Barcelona komt een dansfestival in de lucht
Sluiten