Lobke Killaars
Lobke Killaars Life 21 nov 2018

Alcoholische desserts voor kerst omdat je dan niet genoeg kunt drinken

Zeg je geen nee tegen wat alcohol tijdens de feestdagen, dan komen deze desserts als geroepen. Dronken maken ze je niet – daar heb je die glazen wijn voor – maar het is wel intens lekker. Whisky donuts en vodka milkshakes: wij zijn klaar voor kerst.

Alcohol desserts voor de kerst

Prima hoor een bakje tiramisu, maar dat kan wat spannender. Deze desserts met alcohol tover jij deze kerst nog in elkaar. Wedden dat je iedereen overrompelt?

Whisky karamel donuts

Pardon, waarom hebben we hier nooit eerder van gehoord? Deze donuts zien er ongelofelijk smakelijk uit en we zijn ervan overtuigd dat de smaak ook echt niet gaat tegenvallen.

Tip: heb je niet de ambitie zelf donuts te maken (het is nogal tijdrovend), koop ze dan vooral gewoon bij de bakker of supermarkt. Hoef je alleen nog maar voor de dressing te zorgen, dat is uiteindelijk toch hetgeen waar de alcohol inzit.

alcohol desserts kerst

Aardbeien margarita taart

Dat heerlijke drankje, alleen dan in taartvorm. Het is toch een plaatje? Als je niet zou weten hoe lekker het is wil je hem bijna niet aansnijden.

alcohol desserts kerst

Bourbon chocolademelk

Chocolademelk is sowieso al een redder in koude tijden. Bourbon chocolademelk? Heel graag, alsjeblieft. Als je maag niet gaat rammelen bij het zien van deze foto dan weten wij het ook niet meer.

Een goed dessert voor tijdens kerst, maar ook een prima goedje voor als je in de avond met vriendinnen op de bank aan het chillen bent.

alcohol desserts kerst

Vodka milkshake

Niet moeilijk te maken, wel een gezellige verschijning voor alle kerstgasten. Het is je standaard vanille milkshake maar toch ook niet-zo-standaard want VODKA. Blueberry vodka, om precies te zijn.

alcohol desserts kerst

Amaretto tiramisu

Maar weinig mensen kunnen tiramisu weerstaan. Heb je hier zin in, maar wil je deze kerst toch iets wat een béétje specialer is? Het antwoord op je dilemma is amaretto tiramisu. 1+1 = 2.

alcohol desserts kerst
Tiramisu Culy

Ook nog inspiratie nodig voor een lekkere sinterklaas snack?

Dit wil je: chocolade pepernoten met Licor 43

Reageer op artikel:
Alcoholische desserts voor kerst omdat je dan niet genoeg kunt drinken
Sluiten