Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 20 december 2017

Eindelijk! Er is een vervolg op The Devil Wears Prada in de maak

Hoewel je tegenwoordig misschien niet meer zo snel een boek openslaat, zijn sommige papierwerken absoluut de moeite waard om eens voor te zitten. En als dat voor jou geldt bij The Devil Wears Prada, dan hebben we goed nieuws voor je.

The Devil Wears Prada heb je misschien niet één, niet twee, maar misschien wel drie keer van voor tot achter uitgelezen. Als je er maar geen genoeg van kunt krijgen, komt dat goed uit. Binnenkort kun je je namelijk helemaal gaan geven aan het tweede deel.

The Devil Wears Prada deel twee

Ja, dat klopt. Er is een vervolg op het eerste deel van The Devil Wears Prada in de maak. Het tweede deel gaat When Life Gives You Lululemons heten en verschijnt voorlopig alleen in boekvorm. In het boek staat dit keer niet Andrea centraal, maar Emily. Oftewel, de roodharige assistent.

In het boek lees je hoe Emily haar carrière voortzet als celebrity image consultant van Karolina Hartwell. Dit is een supermodel en de vrouw van de lokale senator. Voor haar nieuwe job verhuist ze naar de buitenwijken van Greenwich, Connecticut. Geen New York dit keer dus.

Sommige dingen blijven hetzelfde, sommige dingen zijn een tikkeltje anders. Als je niet kunt wachten om het boek te lezen, kun je hier alvast het eerst hoofdstuk lezen. We gaan het hele verhaal namelijk pas meemaken na juni 2018. Heb je wel alvast fijn leesvoer voor op de Spaanse kust. Of een andere zonnige badplaats.

En nu maar hopen dat het ooit weer een film wordt.

Deze boeken zijn ook de moeite waard om door te spitten: 7 x boeken met je favoriete stijliconen die je van voor tot achter zullen inspireren

Reageer op artikel:
Eindelijk! Er is een vervolg op The Devil Wears Prada in de maak
Sluiten