Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Life 30 apr 2016

Deze 10 WhatsAppjes stuur je enkel en alleen naar je BFF

Jij en je beste vriendin zijn schaamteloos samen. Niet alleen als jullie bij elkaar zijn, maar ook de Whatsappjes die jullie naar elkaar sturen zijn alleen voor jullie ogen bestemd. En helemaal gek is het niet als je ziet wat jullie naar elkaar sturen, oeps:

1. Dat je op de WC zit number two te doen

Uiteraard vertel haar direct met een poep-emoticon dat je héérlijk op de WC zit. Misschien stuur je je gezicht ook even. En je eist van haa jou op dat moment te vermaken met leuke gesprekken.

2. 16 screenshots tussen jou en je crush

Om eens even glashelder uit te leggen hoe de situatie in elkaar steekt. Dat haar telefoon bijna ontploft door deze screenshots maakt jou niet uit. Ze moet namelijk met jou élk getypt woord of emoticon van hem analyseren.

3. Een close-up van je krater op je voorhoofd

En je maakt foto´s van verschillende hoeken om haar uit te leggen hoe erg je eraan toe bent. En vraagt haar wat je in hemelsnaam moet doen om dit te laten verdwijnen.

4. Je nieuwste lingerie in een sexy pose

En ja, je laat ook even zien hoe je ge-wel-dig je billen in je nieuwe broekje zitten.

5. Alles, maar dan ook álles wat je aan het eten bent

Of je nou in een restaurant zit, je pasta eet op de bank of je net een sapje hebt gehaald. Je houdt haar op de hoogte met alles wat je in je mond stopt. Eh, ja ook andere dingen die je in je mond stopt..

6. Foto van je outfit in een pashokje

Want haar mening is goud waard. Als zij zegt dat je het niet moet doen dan doe je het ook zeker niet. Maar als ze het zelf ook leuk vindt, bied je haar aan om ook zo´n guitig shirtje voor haar mee te nemen.

7. Inside jokes

Op verjaardagsfeestjes Whatsappen jullie asociale meisjes heel wat met elkaar af. Een beetje gemeen is het wel dat jullie zitten te giechelen om de schoenen van dat gemene kreng naast jullie. Maar goed, girls be girls.

8. Een foto van je one night stand als hij nog ligt te slapen

Het liefst met je eigen blije slaaphoofd erbij zonder dat hij het doorheeft. En niet te vergeten: een uitgebreid verslag over hoe je nacht was. Met details, alle details.

9. Naaktfoto´s van random personen

Of het nou Miley Cyrus is of Justin Bieber, je stuurt het hoe dan ook naar je bff met: OMG DIT MOET JE ZIEN! Maar ook een toevallige leukerd die je op Instagram hebt gespot die weinig aan de verbeelding overlaat stuur je naar haar.

10. In- en uitchecken

Je checkt elke dag even in bij je BFF. In de ochtend stuur je haar even een goedemorgen berichtje en in de avond stuur je haar een slaap lekker berichtje. En dat toont alweer aan dat zij echt je best friend for life is.

LEES OOK: Mommies to be: Volgens je horoscoop word jij dit type moeder

Reageer op artikel:
Deze 10 WhatsAppjes stuur je enkel en alleen naar je BFF
Sluiten