Deze 100-jarige vrouw beweert dat GT´s haar geheim zijn tot een lang leven

Joke-Jiers Botma 25 jun 2016 Life

We voeden onszelf het liefst met verhalen van oude taarten die als een beest hebben geleefd en zo toch stokoud zijn worden. Nou, deze 100-jarige vrouw spant de kroon. Die bedankt namelijk al die flessen gin die ze heeft geconsumeerd voor haar leeftijd. Halleluja:

Elke dag GT´s

Dit geweldige oude vrouwtje uit Stowmarket in Suffolk drinkt élke dag GT´s en ondervindt alles behalve nadelen aan haar dagelijkse alcoholische versnapering. Zo zegt ze ook dat gin-tonic haar lichamelijke en innerlijke kracht (Oh yeah!) geeft en daardoor al een eeuw op deze planeet rondloopt. Ze drinkt maar liefst zes GT´s op een dag, echt waar.

Zo vertelt ze het volgende:
´Ik drink er twee tijdens de lunch, één tijdens ´tea time´ met een koekje en dan drie tijdens het breien in de avond. Ik zweer het je, het houdt me jong!´

52 flessen gin per jaar

Toen deze hilarische vrouw niet in slaap kon komen, heeft ze gin geteld in plaats van schaapjes. En daarmee kwam ze uit op 52 flessen gin per jaar. Want, zo vertelt ze, ze drinkt zes GT´s per dag en op de zesde dag is haar fles gin op. Wat neer komt op 35 glazen gin uit één fles. Wij geloven dat die gin haar geheugen ook nog ten goede is gekomen, want haar rekenvaardigheden zijn beter dan die van ons… Wij schenken nú een gin-tonic in.

LEES OOK: Dit is waarom meisjes die gin-tonic drinken de allerleukste meisjes uit de kroeg zijn

Reageer op artikel:
Deze 100-jarige vrouw beweert dat GT´s haar geheim zijn tot een lang leven
Sluiten