Yasmine Esser
Yasmine Esser Life 20 okt 2018

Deze 11 dingen deden we vroeger allemaal voor het uitgaan met onze girls

We gaan terug in de tijd. Naar toen je nog op de middelbare school zat en iedere zaterdag met je beste vriendinnen naar de disco ging, zoals je dat toen noemde. Wat was dat een heerlijke tijd. Indrinken, optutten. We deden het allemaal.

1. Indrinken, daar draaide alles om

Dat was natuurlijk het belangrijkste. Zo kwam je alvast in de stemming. En door zoete witte wijn, Passoa-jus en rode wodka met redbull te drinken bespaarde je ook heel wat geld natuurlijk. Ook niet niet onbelangrijk.

2. Een film kijken tot het tijd was om weg te gaan

Maar vervolgens zo inkakken dat niemand meer zin had om te gaan. Oeps.

3. Smoesjes verzinnen om binnen te komen

Want no way dat jij netjes tot je zestiende verjaardag ging wachten tot je uitging. Gelukkig lulden jullie je overal naar binnen met briljante oneliners als ‘Ik ben klein voor mijn leeftijd’ en ‘oh, mijn rijbewijs ligt nog in mijn auto’.

4. Ook waren jullie druk met het vervalsen van elkaars id-kaart

Je scande je kaart in en paste vervolgens met knippen en plakken je geboortedatum aan. Werkte altijd.

5. Gezamenlijk optutten. Urenlang

Jullie hadden nieuwe make-up trends gespot in de Fancy, die jullie echt even bij elkaar wilden proberen. Het kwam ook regelmatig voor dat jullie een look probeerden, alles er weer af haalden en opnieuw begonnen. Maar dat gaf niet, want het optutten zelf was al leuk genoeg.

6. Een modeshow doen

Waarbij jullie kleding gingen uitwisselen.

7. Zorgen dat je niets met knoflook at

Je drukte je moeder op het hart om Hollandse pot te eten of anders de knoflook achterwege te laten. Als je vriendinnen lekkere hapjes meenamen voor tijdens het optutten slash indrinken en er was knoflookboter bij dan kon je haar wel voor haar hoofd slaan. Je wilde natuurlijk met dé hunk zoenen. En knoflook zou je kans aanzienlijk verminderen, dus dat liet jij mooi niet gebeuren.

8. Stef Stuntpiloot spelen

Of andere drankspelletjes, Mexen, Ezelen. Het maakte niet zo veel uit, want je werd hoe dan ook veel te snel lam.

9. Op MSN jongens aanspreken om te vragen of ze ook kwamen

Of misschien meer om uit te vissen waar ze naar toe gingen. Daar had je door alle drank inmiddels de moed voor verzameld. En als je even iets doms zei, deed je net of je vriendin achter je computer was gaan zitten.

10. Eindeloos selfies maken

Met een digitale camera of met een telefoon, als je een echte baas was en al een telefoon met kleurenscherm en camera had. Er zat wel nooit een camera aan de voorkant, dus of je er helemaal op stond was altijd een gokje. Of je haalde ingewikkelde trucjes met spiegels uit, dat werkte ook wel.

11. Dansen op oude hitjes

Als je al een beetje dronken was geworden. En dan zong je ongegeneerd keihard mee. Misschien was het feestje in de woonkamer nog wel leuker dan het feestje in de club waar jullie naar toe gingen.

Reageer op artikel:
Deze 11 dingen deden we vroeger allemaal voor het uitgaan met onze girls
Sluiten