Deze 6 dingen herkennen alle lange vrouwen maar al te goed

Lang zijn heeft zo zo'n voordelen. Je hebt altijd het overzicht, je lijkt sneller slank en je straalt natuurlijk gezag uit. Ook deze zes dingen zul je herkennen als je een behoorlijke lengte hebt.

1. Je hebt je kledingstruggels

De ‘hoog water trend’ was wel ideaal. Maar nu dat minder hip is, is de eindeloze zoektocht naar de perfecte jeans weer verder gegaan. Ook zie je regelmatig de prachtigste schoenen die enorme hakken hebben. Je weet dat je ze oh-zo-graag wil en dat je je van niemand iets moet aantrekken. Maar toch blijft het stiekem wel moeilijk om gigantische hakken niet als een no go te zien.

2. Je houdt niet van groepsfoto’s

Op een groepsfoto met je kortere vriendinnen lijk je er nooit helemaal bij te horen. Je steekt er altijd bovenuit. Bovendien word je altijd achteraan geplaatst. Logisch, maar toch.

3. Je zit nooit lekker ruim

Je hebt geprobeerd om een vlucht lang opgevouwen te zitten. Maar dat heb je geweten: pijn en kramp overal. Daarom is er al heel wat geld op gegaan aan extra beenruimte in het vliegtuig. Ook in bad is het nooit heerlijk ontspannen. Want: waar laat je je benen? Ze worden hoe dan ook koud.

4. Bukken is jouw tweede natuur

Soms vergeet je het en dan stoot je pardoes je hoofd. Waarom is alles zo laag? Lampen, deurposten, reclameborden. Als je niet thuis bent, moet je ook bukken om in spiegels te kunnen kijken hoe je make-up zit. Anders zie je alleen je sexy decolleté.

5. Soms voel je je schuldig

In de bioscoop bijvoorbeeld als je voor iemand zit. Je weet van vroeger nog wel hoe vervelend het was als iemand voor je ging zitten. Bij concerten voel je je soms een ‘sta-in-de-weg’. Maar aan de andere kant: mensen vragen je ook voortdurend of je dingen van de bovenste plank wil halen, dus je maakt het meer dan goed met je behulpzaamheid.

6. Mensen denken altijd dat je op basketbal zit

En dat je daar heel goed in bent. Soms laat je ze maar in die waan.

LEES OOK: 6 struggles die alleen vrouwen met brede heupen herkennen

Reageer op artikel:
Deze 6 dingen herkennen alle lange vrouwen maar al te goed
Sluiten