Rosa Tettero
Rosa Tettero Love 15 dec 2018

Deze 11 dingen zorgen ervoor dat hij keer op keer verliefd op je wordt

Een relatie moet je spannend houden, niets is vervelender dan een sleur. Daarom zijn er een aantal trucjes die jij kunt toepassen zodat je lover keer op keer verliefd op je wordt (en blijft) en hij in zal zien dat jij Miss Perfect bent.

1. Hem verzorgen wanneer hij doodziek is

Oké, we weten dat mannen zich vaak aanstellen en helemaal niet zo ziek zijn als ze zeggen. Maar wanneer hij als een doodziek vogeltje op de bank ligt met een emmer naast zich, dan verzorgen we hem maar al te graag. En daar is hij vreselijk blij mee, want dat deed zijn mama vroeger ook altijd.

2. Samen oude foto’s bekijken

Niets is leuker dan herinneringen ophalen. Jullie eerste vakantie, dat ene dronken avondje uit of jullie eerste selfie. Jullie hebben al ontzettend veel mooie momenten met elkaar beleefd en dat maakt hem trots.

3. Seks op verschillende plekken

Het is en blijft een man. En hij houdt van verrassingen. Van vakantie tot de auto, zo maak je hem helemaal gek. Probeer nieuwe plekken, trek spannend lingerie aan en zijn hoofd slaat op hol. Hij kan zich geen betere vrouw in bed wensen.

4. Laten zien dat jij een powervrouw bent

Jij hebt al veel bereikt in het leven en daar praat je graag over. Hij is je grote bewonderaar. Je komt steeds weer met nieuwe ideeën. Je wilt vrijwilligerswerk doen in Afrika of cum laude afstuderen. Jij bent altijd gemotiveerd en wilt alles eruit halen wat erin zit. Hij kan altijd trots op je zijn en vertelt maar wat graag aan zijn familie en vrienden wat voor powervrouw jij bent.

5. Samen risico’s durven nemen

Doe vooral alles wat niet mag, daag hem uit. Maar durf ook andere risico’s te nemen, beklim de hoogste berg van de wereld, maak een ballonvaart als hij hoogtevrees heeft of ga skydiven. Met jou aan zijn zij voelt hij zich onverwoestbaar.

6. Laat je verborgen talenten zien

Hij vindt niets mooier dan wanneer jij piano speelt, een nummertje zingt of een driedubbele radslag doet. Doe iets waar je goed in bent en je zal hem versteld doen staan. Zijn hart gaat sowieso sneller kloppen.

7. Vertel hem grappige feitjes over jezelf die alleen hij mag weten

Jij hebt vroeger op ballet gezeten en je was de stijve hark van de groep, jij was smoorverliefd op die ene docent of je hebt als bijbaantje bij het bekende smerige snackbarretje gewerkt. Je schaamt je natuurlijk dood, maar hij kan er wel om lachen en hij vindt het ontzettend stoer als je hem jouw diepste geheimpjes vertelt.

8. Vier alles wat te vieren valt

De dag waarop jullie voor het eerst zoenden, de dag dat jullie official werden en verjaardagen. Alles wordt groots gevierd. Zo laat jij zien dat je hier heel veel waarde aan hecht en dat hij nog steeds jouw schatje is. Je bent trots op deze mijlpalen en verrast hem daarom graag met cadeautjes en feestjes. Want ja, ook hij vindt dat fijn.

9. Help hem bij alles

Mannen hebben soms een beetje hulp nodig. Denk aan huishoudelijke klusjes. Welk schoonmaakmiddel gebruik je waarvoor? Hoe krijg je die rode wijnvlek uit je broek? Jij voorziet hem van handige tips en trucs en daardoor maak je hem een beter persoon. Hij is je eeuwig dankbaar voor je hulp.

10. Maak een keer flinke ruzie

Het hoort erbij. Even flink tegen elkaar schreeuwen bij een meningsverschil, met de deuren slaan en met borden gooien. Als jullie klaar zijn beseffen jullie wel weer hoe veel jullie van elkaar houden en dat jij hem nooit zal laten gaan. Je leert elkaar beter kennen en het brengt jullie dichter bij elkaar.

11. Kook nieuwe gerechten voor hem

Tja, liefde gaat door de maag. Een man vindt niets fijner dan een vrouw die hem een lekker maaltje kookt. En laat jij daar nou net héél goed in zijn.

Vond je dit artikel leuk? Dan wil je dit misschien ook lezen: 6 tekenen dat je écht hoteldebotel tot over je oren verliefd bent
verliefd oren tekenen

Cosmopolitan

Reageer op artikel:
Deze 11 dingen zorgen ervoor dat hij keer op keer verliefd op je wordt
Sluiten