Rosa Tettero
Rosa Tettero Life 2 okt 2016

Deze 11 problemen begrijpen alleen diehard Gossip Girl fans

Zucht, Gossip Girl. We kunnen er geen genoeg van krijgen. Dit is gewoonweg de beste serie ever made. Het bevat alles waar we van smullen: kleding om van te dromen, geld als water, wonen in NYC en mannen waar we van kwijlen. Als échte Gossip Girl fan heb je de serie als minstens vijf keer gezien en dat kan wat probleempjes met zich meebrengen die alleen de real diehards begrijpen.

1. Jouw ware Queen B is niet Beyoncé

Je maakt ruzie met Beyoncé fans omdat zij niet de echte Queen B is in jouw ogen. Dat is niemand minder dan Blair Waldorf. Dat nemen de fans jou niet voor lief. Je moet uitkijken dat je geen vijanden maakt.

2. Dat Chuck voor altijd onbereikbaar zal zijn

There’s only one Chuck Bass. Snik. Eentje die heel erg onbereikbaar is. Als je om je heen kijkt vergelijk je iedereen met mr. Bass. Niemand kan aan zijn zwoele blik en heerlijke stem tippen.

3. Het is een leven waar je alleen van kunt dromen

Je leeft in een bubbel en probeert net zo te leven als Serena en Blair. Je wilt VIP feestjes, limosines en bellini’s. Maar je weet dat dit nooit werkelijkheid zal worden. Als iemand je aanspreekt op je diva gedrag dan snap je daar niks van. Je kunt ook leuk zijn en een klein beetje verwend. Alleen echte Gossip Girl fans begrijpen dat. Want in jouw ogen is hun leven perfect.

4. Gossip Girl gaat voor alles

Je zit vaak met een probleem: Gossip Girl kijken of toch naar die ene verjaardag gaan waar je niet zoveel zin in hebt. Uiteindelijk besluit je voor een seizoen GG te gaan want je bent even vergeten wat er ook alweer tussen Dan en Blair gebeurt. Niemand begrijpt jouw probleem, je hebt GG toch al minstens drie keer gezien? Ja, maar The Upper East Siders zijn een ware obsessie, daar kun jij niets aan doen.

5. Je wilt Blair zijn maar weet diep van binnen dat dat niet kan

Je bent een Gossip Girl fan of je bent het niet. Échte fans kennen de serie uit hun hoofd, nep fans zijn afgehaakt bij seizoen drie. Zij begrijpen dan ook niet waarom jij zo graag Blair wilt zijn. Zij is in jouw ogen het toppunt van perfectie. Maar aan de andere kant weet je dat ze bitchy is. Jij zult nooit zó gemeen kunnen zijn, je bent veel te lief. Dus wordt je droom om Queen B op te volgen geen werkelijkheid.

6. Niemand begrijpt waarom ‘All About that Bass’ jouw lievelingslied is

Bass. duh.

7. Waarom Serena in zo’n lelijke trouwjurk moest trouwen

Je raakt er maar niet over uitgepraat, die lelijke trouwjurk van Serena. Dat kon in jouw ogen echt véél beter. Je zoekt je GG vriendinnen op om erover te praten, want dit is echt een probleem. Jullie zouden bijna een klachtbrief sturen. De niet-GG-fans snappen niet waar je je druk om maakt.

8. Wanneer je XOXO leest, móet je dat even hardop zeggen

Op je werk, op school en zelfs in de trein. In elk berichtje dat je leest waar XOXO in voorkomt hoor je de stem van Gossip Girl en heb je de drang om het even na te zeggen. Gewoon, omdat het zo lekker klinkt. Maar je weet dat veel mensen om je heen zullen denken dat je gek bent waardoor je je schaamt. Dus je probeert je mond te houden, maar dat lukt niet altijd.

9. Je probeert elke jongen in categorie Nate, Dan of Chuck in te delen

Tja, en dat is een probleempje. Want niet elke jongen is vergelijkbaar met deze hunks. De rest snapt niet waarom je jongens moet indelen in deze drie categorieën. Maar zo zie jij verschillen en karaktereigenschappen beter. Daarnaast kun je de pluspunten met minpunten vergelijken. En als een jongen in geen enkele categorie past, dan raak je in de stress. Wat voor type is het dan wel?!

10. Jij snapt wel waarom Minnetonka’s zo snel waren uitverkocht

Waar elk meisje zich afvroeg waarom bepaalde schoenen zoals Minnetonka’s in een razend tempo uitverkocht waren, had jij het antwoord al lang gevonden. Dat kwam natuurlijk door Serena. Wat zij ook droeg, je wilde het meteen hebben. Maar niet iedereen is fan van GG en snapt waarom bepaalde kledingstukken zo populair zijn.

11. Je moet je altijd verdedigen tegenover mannen

Pff, je wordt er gek van. Je zou zo graag met je vriendje of andere mannelijke vrienden Gossip Girl kijken. Er ontstaat een eindeloze discussie. Jij probeert ze te overtuigen dat deze serie ook écht wel leuk is voor mannen, zij geven aan geen zin te hebben in drama. Maar, vrouwen hebben gelijk. Want Gossip Girl heeft niet voor niets een hoge score op IMDB. HA!

Vond je dit artikel leuk? Dan wil je dit misschien ook lezen:
Het verhaal van het meisje dat leefde als een echte Gossip Girl

Reageer op artikel:
Deze 11 problemen begrijpen alleen diehard Gossip Girl fans
Sluiten